Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hány ml gyümi ill főzelék...

Hány ml gyümi ill főzelék vált ki egy étkezést?

Figyelt kérdés
Mért mondják hogy hónapokba telik 1 étekzés kiváltása? Tápszeres a babám ma próbáltuk a gyümit : elősször ivott 50 ml tápot evett kis gyümit kb 30-40 ml és utána még ivott kb 40 ml tápot. Jó ez igy v máshogy csináljam? Ez egy délelőti evés volt, azt szertném elősször kiváltani. 5 hósak vagyunk.
2008. jún. 24. 13:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi 2 hónaposak vagyunk, és mi is isszuk a gyümi leveket, amit én csinálok neki, de mi 2 étkezés között.Lehet kicsit majd fáj a hasa tőle, mert a a táp után adod és még rá is issza a tápot. Probáld úgy hogy egy teljes etettésre csak gyümi, meg tea. A következőre adj neki tápot. Ezigy kicsit megeröltető a hasának hirtelen ha egybe adsz neki mindent
2008. jún. 24. 13:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Én úgy olvastam, hogy kb.4-5 hét mire kivált egy étkezést. Én szoptatok, kb. 4 hete kezdtem a hozzátáplálást, és talán mostanra tudok egy szopit kiváltani. Szerintem ezt a mell telítődése miatt is írták, mert időbe telik, mire eggyel kevesebb "adagot" "termel" a cici. Az első babám tápszeres volt, és nála sokkal könnyebb volt a tej elhagyása, mert 1 alkalommal csak gyümölcsöt adtam és utána csak vizet, délután pedig főzeléket, szintén csak vízzel..(ahogy az előttem szóló írta). Persze az elején kb. 3-4 napig csak gyümit, utána a főzeléket. Nem kellett 1 hónap sem, hogy 5 cumisüvegből már csak max. 3 maradt.

Ha elfogadsz egy jó tanácsot (tapasztalatból írom, 3 gyerek után), ha lehet csak vizet adj szomjoltásra, később kisebb az esélye, hogy "üdítőfüggő" lesz.

2008. jún. 24. 14:13
 3/4 A kérdező kommentje:
még mindig nemtudom az adagok mennyiségét!
2008. jún. 25. 09:51
 4/4 anonim ***** válasza:
48%
Ha délelőtti szopit akarsz kiváltani, kb. egy bébiételes üvegnek megfelelő mennyiségű gyümölcsöt kell hogy megegyen. Ez kb. 150-200ml. Az meg hülyeség hogy a mell telítődése miatt, le lehet feljni a felesleget ha szorít a cici, a termelődés meg gyorsan módosul.
2008. jún. 25. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!