Hány ml gyümi ill főzelék vált ki egy étkezést?
Én úgy olvastam, hogy kb.4-5 hét mire kivált egy étkezést. Én szoptatok, kb. 4 hete kezdtem a hozzátáplálást, és talán mostanra tudok egy szopit kiváltani. Szerintem ezt a mell telítődése miatt is írták, mert időbe telik, mire eggyel kevesebb "adagot" "termel" a cici. Az első babám tápszeres volt, és nála sokkal könnyebb volt a tej elhagyása, mert 1 alkalommal csak gyümölcsöt adtam és utána csak vizet, délután pedig főzeléket, szintén csak vízzel..(ahogy az előttem szóló írta). Persze az elején kb. 3-4 napig csak gyümit, utána a főzeléket. Nem kellett 1 hónap sem, hogy 5 cumisüvegből már csak max. 3 maradt.
Ha elfogadsz egy jó tanácsot (tapasztalatból írom, 3 gyerek után), ha lehet csak vizet adj szomjoltásra, később kisebb az esélye, hogy "üdítőfüggő" lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!