Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » L. écci s. e. g. ítsetek!...

L. écci s. e. g. ítsetek! Miért pirosak a mirigyek a bimbóudvaramon?!?!

Figyelt kérdés

6hetes babát szoptatok. egy picit viszket is és nem tetszik.

mi a franc lehet ez????

2009. okt. 15. 22:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Nézz bele a baba szájába, nincs-e benne néhány fehér foltocska. Ha van, akkor szájpenésze van a picinek (gyakori ez piciknél, főleg a szopisoknál) arra rózsaméz kell. Ha nem látsz ilyet akkor csak ki szopizta a cicidet a pöttöm és a gyógyulástól viszket. Azért figyeld, hogy nem-e jön elő a szájpenész nála.
2009. okt. 15. 22:22
 2/7 A kérdező kommentje:
volt neki de úgy láttam h elmúlt!! használtuk a rózsamézet is.
2009. okt. 15. 22:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Azért figyelgesd és pár napig szopizás után bekenheted a cicidet is. Ám még mindig fenntartom, hogy lehet, csak nől a pici és erősebben szopizik. :D
2009. okt. 15. 22:29
 4/7 A kérdező kommentje:
hát erősebben nemhiszem, de többet az tuti! ma kb 18-19szer szopizott, mindig olyan 30-40-50eket! h ezis mitől lehet neki... nemtudom.
2009. okt. 15. 22:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Én az első babámat 8 hónapig szoptattam, a másodikat 5 hónapja szoptatom, mindkettőnél volt ilyenem : Nálunk nem szájpenész volt, voltam bőrgyógyásznál! Kiszopizták a cicimet, mivel én igény szeint szoptatok, így nálunk is előfordult, hogy óránként ettek... Iszonyatosan igénybe vették a cicim, és szegény vékonyka bőr kipirosodott, pöttyös lett, és viszketett is. Kaptam rá gyógyszertári krémet, de amikor lejárt a szavija, csak sima (DM_ben kapható) mellbimbó ápoló lanolinos krémmel kentem. Azaz kenem még most is, és nagyon jó rá. Le sem kell mosni szopi előtt. Naponta 2* kenem.

Remélem tudtam segíteni!!!

2009. okt. 15. 22:43
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm akkor valószínű az volt a baj.
2009. okt. 16. 09:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Aventos krémet sem kell lemosni,és nálunk a kórházában a Bephantent sem mosták le.
2009. okt. 16. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!