Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Honnan tudom biztosra, hogy...

Honnan tudom biztosra, hogy evett eleget?

Figyelt kérdés
Bimbővédővel tudok még csak etetni, mert nagyon lapos a mellbimbóm. Az utóbbi napokban azt vettem észre, hogy, ha kiesik vagy kitolja a szájából, akkor nincsen benne tej. Lehet, hogy kevés a tejem? Honnan lehet tudni, hogy eleget evett és nem éhes ebben az esetben? 3hetes anyuka
2008. jún. 23. 11:09
 1/2 anonim ***** válasza:
74%
Szia!Ha elégedett a babád és nyugis akkor biztosan eleget evett.A baba éjhes azt jelzi sírással,vagy a kicsi feje úgy jár mintha keresne valamit.Nekem ezek voltak a tapasztalataim ja és a pici az öklét szopizta.
2008. jún. 23. 12:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Biztosra úgy tudnád ha lemérnéd evés előtt és után is.

Az én kisfiam kevesett evett,de nem sírt mert aludt ezért nem hízott megfelelően az első hónapban.

És volt hogy degeszre ette magát és még mindig enni akart.

Hogyha kitolja a mellbimbót a szájából,akkor egy kicsit erőltesd párszor majd rakd rá a másik melledre is. Hogyha szopizik a másik mellből akkor még éhes volt,hogyha nem akkor jól lakott.

És talán az elégedett arcán látod a legjobban,hogy eleget evett.

Azt,hogy elég-e a tejed úgy is megnézheted,hogy szopi után tudsz még fejni valamennyit. 3 hetesen még nem szokott beállni a kereslet-kínálat,tehát bizonyos mennyiséget le kellene tudni fejni.

Nem kell megijedni,hogyha csak 10 ml jön le,mert az nem mindig jelenti azt,hogy kevés a tej.

Én mindig max 10 ml tudtam fejni és most 3 hónap múlva sincs több,de a picinek pont elég.

2008. jún. 23. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!