Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi lehet ez? Két napja nagyon...

Mi lehet ez? Két napja nagyon nyűgös a babám, nem tudom miért.

Figyelt kérdés
Egyszerűen egész nap alig van el egyedül,szinte nem is aludt,folyamatosan nyűglődik,ezért nagyon sűrűn raktam ma cicire.fogalmam sincs mi van vele....3 hónapos múlt....
2009. okt. 13. 19:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Sztem a hidegfront,már ilyen picin is megérzik! Sőt az én babócám is a pocakban,ilyenkor rengeteget mozgolódik :O)
2009. okt. 13. 19:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Biztos a front! Az én kisfiam most nyugodt ugyan, de ő a meleg frontnál van megveszve. :( Érzékenyek erre a szeles időre.
2009. okt. 13. 19:43
 3/7 A kérdező kommentje:
de ennyire?egyszerűen mintha nem is ő lenne...nagyon rossz,eddig mindig dícsértem milyen nyugodt baba..köszönöm válaszaitokat:-))
2009. okt. 13. 20:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Biztosan a szeles időre érzékeny. Az enyémek olyankor alig aludtak valamit éjszaka, és nappal is csak kínlódtak sajnos. Én is többet szoptattam őket az ilyen napokon.
2009. okt. 13. 20:21
 5/7 anonim ***** válasza:
6 hónaposak vagyunk.Hasonlóan, 3 napja nyűglődés az egész napunk.az esti fürdetés előtt már bárhová teszem-viszem,sehogy és sehol sem jó.
2009. okt. 13. 20:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Az én 13 hós kislányom is csak nyűgösködik egész nap, már 3. napja. Sem az ágyban fekve, sem a földön a haptapin, sem a bébikompban, sem a karomban nem jó neki. Csak sírdogál, "búg", nyafog, vergődik a kezemben. Nagyon nehezen alszik el napközben és kevesebbet is alszik. De éjjel, hála az égnek nyugodtan alszik, egészen reggelig. Nem akar szopizni sem, elfordítja a fejét. Többen mondták, hogy a frontra érzékeny.
2009. okt. 13. 21:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Dettó.

4 hós a lányom.

Más javul a helyzet, de a sarkamra álltam, mert már óránként akart szopizni. Most már megint majdnem 3 óránként eszik.

3 nap után :-(

2009. okt. 14. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!