Lesz tejcsi? Többi lent!
Szoptatod a babát?
Mert ha igen, akkor van tej, csak előtej, és még nem vagy "lekésve".
Minél gyakrabban tedd mellre.
Az elsőnél a kórházban bedurrant a mellem, pedig császárom volt, s már ott le tudtam fejni 100 Milit.
Most a második is császár volt, de a kórházban semmi tejem nem volt, mérni se lehetett mennyit evett, egy kiskanálnyit ha le tudtam fejni, annyi volt!
Na itthon jött meg a tejem, nap mint nap több lett, 6. Napon 30, majd 50, majd 60, s most 70-80 Milit tud 2 ciciből enni, csütörtökön lesz 2 hetes.
Enne ő még többet, ezért utánna kap 30 mili tápot.
Már vissza nyerte, vagyis túl is lépte a születési súlyát 1 hét alatt!!!
A lényeg, tedd gyakran mellre 3 órá ként, ha nem kel ébreszd fel, egyél igyál sokat, s ne görcsölök rajta!
Szerintem ne aggódj, nekem az első babámnál kb. 1 hét után volt nirmális mennyiségű tejci, előtte ippencsak. Szegényke kiböjtölte, nem kapott pótlást, és 6 hónapig csak anyatejet kapott. Szóval van akinek később indul be. Én a helyedben csak 1 féle tejszaporítót ennék, tehát vagy tea vagy bogyó, de én a moreMilk kapszulát szedtem.
Amúgy sok szoptatás, és beindul az a tejci!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!