Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lesz tejcsi? Többi lent!

Vani kardos kérdése:

Lesz tejcsi? Többi lent!

Figyelt kérdés
Szombat délután szültem és meg nem indult be a tejcsi! Iszom a tejserkentő teát!meg a urtica urens 5 ch bogyot lesz csak türelmetlen vagyok??
2013. jún. 24. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Szoptatod a babát?

Mert ha igen, akkor van tej, csak előtej, és még nem vagy "lekésve".

Minél gyakrabban tedd mellre.

2013. jún. 24. 20:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha lesz lesz, ha nem nem. Ne görcsölj rá! Nem ezen múlik semmi. Nekem az egyiklányom nagyon rossz technikával szopott, és lustácska is volt. Nekem kevés volt a tejem. Ő végig pótlást kapott, 3 hónapos korától teljesen tápszeres lett. A kicsi 3,5 éve szopik. Semmi de semmi különbség niincs, sem ellenállóképességben, sem kapcsolatban a két gyerkőc között.
2013. jún. 24. 20:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Az elsőnél a kórházban bedurrant a mellem, pedig császárom volt, s már ott le tudtam fejni 100 Milit.

Most a második is császár volt, de a kórházban semmi tejem nem volt, mérni se lehetett mennyit evett, egy kiskanálnyit ha le tudtam fejni, annyi volt!

Na itthon jött meg a tejem, nap mint nap több lett, 6. Napon 30, majd 50, majd 60, s most 70-80 Milit tud 2 ciciből enni, csütörtökön lesz 2 hetes.

Enne ő még többet, ezért utánna kap 30 mili tápot.

Már vissza nyerte, vagyis túl is lépte a születési súlyát 1 hét alatt!!!

A lényeg, tedd gyakran mellre 3 órá ként, ha nem kel ébreszd fel, egyél igyál sokat, s ne görcsölök rajta!

2013. jún. 24. 20:47
 4/7 anonim ***** válasza:
EGyél jó kis egészségtelen finomított szénhidrátot, pl. kakaós csiga. MEg lehet próbálni az alkoholmentes sört is.
2013. jún. 24. 21:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!
2013. jún. 24. 22:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ne aggódj, nekem az első babámnál kb. 1 hét után volt nirmális mennyiségű tejci, előtte ippencsak. Szegényke kiböjtölte, nem kapott pótlást, és 6 hónapig csak anyatejet kapott. Szóval van akinek később indul be. Én a helyedben csak 1 féle tejszaporítót ennék, tehát vagy tea vagy bogyó, de én a moreMilk kapszulát szedtem.

Amúgy sok szoptatás, és beindul az a tejci!:)

2013. jún. 25. 08:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Tedd mellre gyakran. Hiába eszel-iszol és szedsz be mindenfélét, a gyakori szoptatásnál eredményesebb módszer NINCS. Ha gond van, mindenképp beszélj tanácsadóval! Ne gyermekorvossal, ne védőnővel (hacsak nem IBCLC tanácsadók), menni fog! A legtöbb esetben nem egyszerű dolog, de megfelelő segítséggel menni fog. Kitartást!
2013. jún. 25. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!