Ha sok éddeséget eszem felborulhat a babám cukorháztartása?
Szia!
Engem diabra fogtak,bár nem nagyon tartom-csak olyan saját stílusban..most hosszu lenne ecsetelni miért.A lényeg én is lelkibeteg vagyokhanem ehetek valami nyamit,de kitaláltam pl.hogy veszek túrót meg nat.joghurtot,tezsek bele egy két kiskanál mézet és gyümiket-totál rákaptam és sztem egészségesebb is mint a bolti túrókrém.Vagy fagyasztott gyümire teszek egy kis tejszínhabot meg egy kis tortadarát..isteni fini,mintha fagyit ennék.Próbálom ezekkel kompenzálni,esetleg műzlivel.Amúgy sztem nem hiszem,hogy lenne baja én nemhiszek ebben.Amit kíván a szervezetünk meg kell adni neki sztem.37hetes kismama
Köszi!
Azért irtam a szoptatás kérdésekbe mert szoptatok 4 hónapja. Szopi után szerintem mindig leesik a vércukorszintem és kénytelen vagyok valamit bekapni.
Terhesség előtti súlyom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!