Meddig tudtatok szoptatni?
korababám volt igy még fontosabb volt, hogy csak a legjobbat kapja.
1800g-al született, 8 hós korig csak anyatej, egyetlen csepp viz nélkül, akkor volt 10800 g és elkezdtem hozzátáplálni.
11.-én volt 27 hós, 5 napja nem szopizik, én döntöttem így, de könnyen vette :) most 16500 g :) és 100 cm kereken
4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, addig csak anyatejes volt. Nehéz volt, főleg az eleje. Technikailag sem nagyon ment a szoptatás, emiatt folyton aggódtam hogy elég-e a tejem, hasfájós is volt sokáig.
8 hónapos koráig szopott, egyik napról a másikra nem kellett neki.
Elsővel: 5 hónapig csak anyatej, akkor kapott barackot a szorulására. Hat hónaposan kezdtük a tényleges hozzátáplálását, kereken betöltötte a nyolc hónapot, amikor egy reggel úgy döntött, hogy tejet nem igényel, inkább valami "rendes kaját adjak". Mindezt olyan pofival... :D
Második most 5 hónapos, egyelőre csak anyatejes. Neki nincsenek pocakgondjai, szóval vele várunk még egy hónapot.
Sosem fejtem, illetve de, kétszer, mellgyulladáskor, mert nem bírt vele a gyerek... Tej volt elég. Szerintem ez simán mázli kérdése is az akaraton kívül (mármint a tej mennyisége), nem más.
mindegyiket 2 éves korig
az első időben mindegyikkel volt tejtestvérünk
2hónapig tudtam szoptatni de soha nem volt elég,aztán tápszert kapott 1éves koráig.
3,5hónaposan már hozzátápláltam. Nem raktam el tejet,nem volt miből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!