Mit tegyek? Meddig szoptassam a 10. hónapos babámat?
Már napi 4x eszik gyümölcsöt, főzeléket, DE naponta 5-6x szopik és éjjel is legalább 3x.
Nekem már nagyon hullik a hajam, tiszta pattanás az arcom, az éjszakák is nagyon fárasztóak. A gyermekorvos szerint is túlzás. Ha nem adok cicit a babámnak hisztériás sírásba tör ki, nem hagyja abba.
Semmi innivalót nem fogad el.
Mitévő legyek? Egyébként tejcukorérzékeny-tejpép, tejtartalmú tápok kizárva. Sinlacot kap, de ragaszkodik a szopáshoz a babám.
Van ötletetek? Köszönöm.
Próbáld meg a napközbeni szoptatások számát csökkenteni először. Ha eltelik legalább 3 óra a legutolsó szoptatástól, akkor már valószínű, hogy éhes lesz, és meg fog enni egy egész adag gyümölcsöt. Ha sír, hát sír. Valamilyen szinten keménynek kell lenni, és következetesnek, az nagyon fontos! Ugyan alkalmazkodni kell a babához, de te vagy a főnök.
Egyébként az, hogy nem hízik, nem feltétlen baj. Biztos sokat mozog, ledolgozza, amit megeszik. Fél éves koruk után már nem olyan ütemben híznak a babák.
Az én kisfiam is 10és fél hónapos, naponta 4x cici, plusz az éjszakai mikor hogy, én is vele alszom. Igy mindenki nyugodtan alszi, nem pakolgatom ki be a kiságyba éjszaka.Napközben 4x kap enni, meg amit tölünk kunyizik. 7és fél kg. Vizet alig iszik, 3nap alatt fogy el egy kis üveg sütőtöklé.
Szerintem még igenis szoptasd amig a baba kéri, próbáld olyan ételekkel etetni amit jobban szeret. Nálunk ez a banán, a körte, a spenót,sütőtök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!