Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Más is hízik a szoptatás alatt?

Más is hízik a szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
Terhességem alatt 14kilót hiztam.Egy hét mulva már egy deka fölösleg nem volt rajtam.Boldog is voltam.A babám most 7hónapós és ujra ugy nézek ki,mint aki mindjárt szül.Diétázni nem merek,nehogy a tej rovására menjen.A hasambol szerenék kicsit fogyni.Császáros voltam.
2009. okt. 10. 13:07
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Erre mindenki azt fogja írni hogy a szoptatás a legjobb fogyózás mert az LLL azt mondja, és senkit nem fog érdekelni, hogy te akkor is híztál. :D Nem muszáj diétázni, de ogndolom nem kell nagyon sokat enni, és azt is gondolom, hogy egészségesen táplálkozol. Azon kívül soksok mozgás. A babád már elég idős, nem kell 3 éves koráig szoptatni, szerintem nyugodtan ehet mást is! Persze ezt te döntöd el...
2009. okt. 10. 14:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én az első 4 hónapba lefogytam 10kg-ot.Örültem is mert hát tonnadonna vagyok igaz szülés utánn semmi nem maradt rajtam és még-10kg boldog voltam.Az 5. hónaptól viszont mint ha pakolták volna rám hármasával a kilókat heti szinten.Ugyan annyi lettem mint szülés elött pedig nem változtattam semmin.:(Azt mondták rendezödött a hormon háztartásom.
2009. okt. 10. 14:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Egy cipőben járunk csak az én kisfiam lassan 11hónapos!Mondhat bárki bármit,én többet eszem jóval,mint régen!Habár régen volt,hogy napi 1kiflin is elvoltam!Olvastam vhol,hogy vannak olyan nők akiknek a szervezete így "raktároz",hogy tudjon szoptatni!Engem már nem idegesít annyira,boldog vagyok,hogy még mindig napi 4*szopizik a manóm!Fel a fejjel!
2009. okt. 10. 19:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! hasonlóan vagyok én is. egész terhesség alatt szinte tökéletesen étkeztem, mozogtam is, szülés után 2 kg pluszom volt... de azóta csak rakódik rám :( az is igaz, hogy rengeteg édességet eszem, szinte függő lettem, pedig előtte szinte alig-alig. Most két hete megtiltottam magamtól magamnak :D az édességet, helyette gyümölcsöket eszem. (ja és vettem egy nagyobb farmert, mert a régiek nagyon feszültek és most ha nem is fogytam, de legalább már jobban érzem magam a lötyögös gatyámban :D ) addig nem is akarok nagyon fogyózni, míg szoptatok....3 hónapos kisfiú anyukája
2009. okt. 11. 10:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát én meg csak fogyok a szoptatás alatt, 10és fél hós a kisfiam 23kg-hiztam a terhesség alatt, de pár hónap alatt lement, újra 50kg vagyok, és tömöm magam kajával. De sportolok is rendszeresen, napi 4x 5x szoptatok plussz éjszaka ha kell 1x-2x.Viszont és mikor hazajöttem szülés után a kórházból, sirva fakadtam 69kg. Aztán szinte naponta ment le 1kg az elején.
2009. okt. 12. 14:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak!Szoptatás mellett mit sportolsz?
2009. okt. 13. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!