Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyibe kerül 1 liter anyatej?

Mennyibe kerül 1 liter anyatej?

Figyelt kérdés
2008. jún. 20. 16:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
55%
Szia .Én ingyen adta a bátyámék babájának.Nem gondolom hogy pénzt kellene kérni érte bárkinek is adod, hiszen a véradáson sem kérsz pénzt, mégis életet menthetsz vele.Különben a tb nem fizet semmit!!!!2001ben megszünt az anyatej támogatás.Már teljesen önköltséges.Amúgy olyan 1300-1800között mozog literje. (nagyon drága)
2008. jún. 21. 20:59
 12/14 anonim ***** válasza:
29%
Ha a babádnak nincs baja a tejedtől add nyugodtan.Mire megjönnek a rengeteg vizsgálati eredmények nem lesz annyi tejed hogy adhass.Ez a bevizsgálás annyi utánajárással jár, hogy heteket vesz igénybe.Add ingyen és örülj hogy adhattál.
2008. jún. 21. 21:02
 13/14 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem ha a te babádnak nincs semmi baja tőle akkor miért lenne baja egy másiknak? Valóban soka az utánajárás, és valóban előfordulhat, hogy arra már nem adhatsz. Meg aztán gondolom időd sincs tengernyi egy kisbaba mellett.

Régebb is szoptatták akár idegenek is más babáját és felnőttek. Szerintem próbáljátok meg egyszer egy kis adaggal és ha nem lesz semmi baja a babának nyugodtan adhatod neki, mert azzal csak jól jár.

A fizetéssel meg az van, lehet, hogy a másik anyuka akar nagyon fizetni neked érte. Ezt te kell eldöntsd, hogy fogadsz-e el pénzt tőle, és ha nem szeretnél ne is fogadj el, ő meg úgy is meg fogja hálálni ajándékkal, hogy megköszönje a szívességedet.

Ha meg pénzt szeretnél úgymond pénzt csinálni belőle, akkor jöhetnek a vizsgálatok és utána beadhatod anyatejgyűjtő központokba.

2008. jún. 22. 10:53
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez hülyeség ha a te babádnak nincsen baja tőle a másiknak semlesz.Gondolj bele csak vegyünk egy egyszerű példát.herpesz vírus .Lehet ,hogy nem vagy herpeszes tehát nincs tüneted,de hordozó vagy én iszok utánnad és elkapom,kijön a számon,pedig te nem vagy tünetes,de benned van.Kb így működik más is,attól,hogy a te babád egészséges és tünetmentes lehet benne olyan dolog ami a másikra káros.Nem hiába kell ennyi vizsgálat.Ilyen erővel adhatnánk vért is a rokonainknak bevizsgálás nélkül nem?Szval sztem tényleg nem kéne ezzel viccelni,mert sok olyan kis kórokozó van amit nem látunk de azért még ott van.Az ,hogy kérsz e pénzt vagysem ez a te dolgod de mindenképpen gondolj az egészségükre.Amúgy nemigaz.hogy sok egy orvosi vizsgálat időben,mert 2-3 nap alatt megvan az eredmény és ugyebár ezalattmeg nem apad el a tej vagy legalább is nem kéne,mert akkor mért gondolkozik az ember ilyen segítségen.Gondolom nem pár hétre terveztek.Szval igen is végig kell kérdezni a szerveket,hogy ki tud neked ebben segíteni,biztos,hogy sikerrel jártok és a Heim pálban is sztem tudnak ebben segíteni.
2008. jún. 23. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!