Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ihatok házi tejet, amgí...

Ihatok házi tejet, amgí szoptatok?

Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 08:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem javasolt.
2009. okt. 7. 08:47
 2/7 anonim ***** válasza:

bocsi hogy kérdezek, de miért? én ittam és semmi bajt nem tapasztaltam.

jól beindult tőle a tejcsim

2009. okt. 7. 09:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Azért, mert ugyanúgy allergiás reakciót válthat ki arra fogékony gyerekből, mintha neki magának adnád a tejet. Első gyerekkel ittam, tejallergiás a gyerek (fel se merült bennem, hogy ettől lenne...). A következőnél elpöttyintettem a dokinak, hogy mennyi folyadékot iszok (tehát ügyes vagyok), napi fél liter tej, satöbbi. Kiakadt a szeme és pöttyet ideges lett...
2009. okt. 7. 10:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Ihatsz, csak forrald fel. Én már a 4. babával iszom és soha, egyiknek sem volt semmi problémája miatta. Tudja a doki és a védőnő is,mindketten rábólintottak. A házi tejben legalább még benne van minden, nem csak fehér színű vizet (vagy ki tudja mit) iszol.
2009. okt. 7. 18:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Én ittam nem tudtam hogy nem javasolt most el vagyok tiltva minden tejterméktől még szoptatok mert nekem tejallergiás lett a lányom
2009. okt. 8. 10:18
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem feltétlen forrald fel.A gond ott lehet még,hogy a házi tej sokkal zsírosabb mint a bolti "kifosztott tej" ez okozhet gondot illetve a magasabb tejcukor szintje.Bár nem vagyok szakértője a dolognak,de ez a véleményem.Remélem tudtam segíteni.
2009. okt. 8. 10:22
 7/7 anonim ***** válasza:
A tejallergia sajnos nem a házi tejtől függ. Én az első lányomnál annyit ittam, amennyi a kávémba kellett, és allergiás lett. A másodikkal úgy indítottam, hogy semmi tej és tejtermék, és ő is az lett... :o( Fentebbi anyuka meg vedelte, és gyermekeinek semmi baja. Szerintem kis mennyiséggel kezd, és figyelj, hogy mit tapasztalsz (hányás, bőrreakció, hasgörcs, ezek a főbb jelek). Én is felforralnám előtte.
2009. okt. 8. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!