Zavarja a babát, ha beszélünk hozzá szoptatás közben?
én halkan szokatam hozzá beszélni, főleg az esti szopinál, megbeszéljük a napot, meghogy lassan el kell aludnia a babának, hogy nagyot nőjjön. megbeszéljük, hogy holnap mit csinálunk, délelőtt sétálunk egy kicsit, délután meglátogatjuk a nagyanyót. holnap eszünk fincsi barackot...
minden este elmondom, neki , hogy nagyon szeretjük, és itt leszek a szobában, úgyhogy alhat nyugodtan. fél éves a babánk, az beszélgetés elején szopi közben néz engem, közben néha mosolyog, aztán szép lassan csukódik a szeme. így készülünk majd a meseolvasós elalvásra.
Szia
Én az elején sokat beszéltem hozzá,mostanában már nem nagyon szoktam, 6 hónapos és ha beszélek akkor elveszi a fejét a cicitől és nagyon figyel ha csöndbe maradok akkor egyből neki ugrik a cicinek és folytatja az evés addig ameddig újra meg nem szólalok.Így már inkább csak simogatom szopi közbe.De mikor kanalasat eszünk akkor persze jön a repülő ,meg jó nagy Á-t mondunk meg nagyon ügyes vagy stb :)
Az én picim sem szereti, ha beszélek szopi közben.
Illetve már nem szoptatom, 15 hónapos, de evés közben sem foglalkozhatom mással. Nem szólhatok a barátnőmhöz, ha néha átjön és éppen eszik a baba, meg a nagyfiamhoz sem. Elkezd hangosan nyűglődni, hogy ne halljam a másikat és ne tudjunk beszélni.
Nem tudom miért ilyen. Ha evés közben hozzá szólok, az más. Azt lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!