Valtott mellbol szoptatok. Lassan az egyik etkezes kivaltodik, mar csak immel ammal szopizik a babam (valoszinu csak a folyadekpotlas miatt). A kovetkezo szopinal melyik mellem adjam?
Jol beallt a kereslet kinalat nem akarom h felboruljon. Pld reggel jobb majd tizorai bal ebed korul jobb mell. Most a tizorai csak icipici szopi van (ma pld fejtem kicsit utana) es ebed korul a jobbot adtam. Ha a balt adom akkor nem zavarodik meg hogy delutan meg megy minden tovabb 2-3orankent felvaltva?
Remelem ertheto a kerdesem..
én értem mert én is így csinálom.nekem ez vált be.
amikor kiváltod az étkezést majd következő szopira kerül a sor,akkor tapizd meg a cicid,és amelyik keményebb,abból szoptass mivel abban több tej van.
ha ez nem jó ,mert puha mindkettő,akkor nyomd meg és ha vizes tej jön belőle akkor abból etess,mivel az anyatej eleje vizes.én mindig így csinálom.
nekem bevált, a babám szépen gyarapszik.
6 hónapos 8,5 kg :)
reggelire szopi
délelőtt gyümölcs
ebéd szopi
délután vmilyen zöldség püré
fürdés előtt egy órával tejpép
fürcsi után szopi
és nappal forralt vizet kap,vagy üres teát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!