Szoptatás alatt menstruáció?
Úgy tűnik megjött 6 hétre a szülés után. Mik a tapasztalatok? Változott a tej mennyisége, ize? BAbátok hogy reagált? HA nem elég a tej hogy oldottátok meg?
köszi.
Nekem is a hat hetes kontroll után jött meg.
Semmi változás nem volt az ízében (nem vettem észre), a gyerek ugyanolyan lendülettel evett, csak a tej volt kicsit kevesebb, így a lányom gyakrabban evett.
Ilyenkor előfordult, hogy este pótoltam a gyerkőcnek, mert fáradt volt és nem bírt jóllakni, viszont az éhségtől meg aludni nem bírt. Úgyhogy az előtte lefagyasztott tejet engedtem fel és adtam oda neki este vagy 3 napig. Tápszert nem kellett így adnom, mert volt tartalék tej.
4 hós kislány anyukája
Nekem 5 héttel szülés után jött meg. Aztán minden hónapban rendszeresen. Én azt vettem észre, hogy mikor meg kellett jönnie, és megjött, kevesebb lett a tejem. Ezért odafigyeltem, hogy akkor sokat igyak, szedtem homeos bogyókat is, meg ittam alkoholmentes sört is.
11 hónapig szoptattam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!