Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akik nyílvánosan szoptattok,...

Akik nyílvánosan szoptattok, hogy küzdöttétek le a gátlásaitokat?

Figyelt kérdés

2013. máj. 9. 14:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Vannak helyzetek,amikor a legkevésbé sem érdekel,hogy ki mit gondol. Ha éhes a gyerek és épp szopiznia kell,akkor megszoptatom. Egy textil pelus a vállra és kész. De ha nincs,az sem baj,mert egy baba remekül takarja az épp használatban lévő mellet :-) (egyébként szégyenlős vagyok!)
2013. máj. 9. 21:57
 12/17 anonim ***** válasza:
94%
A szoptatás teljesen természetes dolog, semmi titkolni, vagy szégyellni való nincs benne. Ha meg kellett szoptatni a gyereket akkor azért fordultam el, hogy a bennünket esetleg meglátó idegenek ne érezzék magukat kukkolónak. Nyilván nem pakolja ki az ember a cicit közszemlére, de el lehet úgy igazítani a ruhát, hogy gyakorlatilag semmi se látszik a melledből. A saját szemérmedet pedig bizony le kell küzdened a "szent" cél érdekében.
2013. máj. 9. 23:08
 13/17 anonim ***** válasza:
89%
Én sosem voltam különösebben gátlásos vagy szégyellős, meg amúgy is tudom, hogy semmi nem látszik, így nem voltak ilyen nehézségeim. Egy szopis kendő, szoptatós póló (olyan is van és nem rossz találmány), egy sima hordozókendó, vagy karikás kendő, és mindent eltakar, és aki nem nézi meg jobban, nem fogja tudni mi megy ott.. Kívülről így annyi látszik kendőnél, hogy ott a baba és lehet alszik...
2013. máj. 10. 08:00
 14/17 anonim ***** válasza:
86%
Én elég szégyellős vagyok, az első babámnál nehezebben ment a dolog, akkor mindig hordozókendővel járkáltunk mindenhova, az pedig takart mindent. Aztán lett még 2, és ennyi idő alatt megtanultam egy mozdulattal cicire tenni, hogy senki ne lásson semmit.. Nem mintha sokat számított volna, akinek nem tetszik ne nézzen oda. Rengeteg tényleg gusztustalan dolog van. Ez nem az.
2013. máj. 10. 08:17
 15/17 anonim ***** válasza:
43%
Amúgy akkor, nyilván következik: normális ember nem eszik- iszik nyilvános helyen. Belegondolva az égvilágon semmi különbség nincs a 2 között. Ugyanarra szolgál. Egyiknél sem látszik több, mint kéne...
2013. máj. 10. 08:20
 16/17 A kérdező kommentje:
hú,nem gondoltam volna hogy egy egyszerű kérdés ekkora vitát szül.bár az x válaszoló közül csak egy van aki agyilag korlátolt.azért azt nem gondoltam volna h anyák és anyák közt is ekkora különbségek vannak.mindenesetre köszönöm azoknak akik normális ember módjára tudtak válaszolni,és örülök,hogy mi vagyunk többségben,mert bár szégyenlős vagyok,de a szoptatás egy természetes dolog,amit nem feltétlen a 4 fal közé találtak ki.
2013. máj. 10. 09:26
 17/17 anonim ***** válasza:

Bennem idővel oldódtak fel a gátlások. Én nyilvánosan először olyan helyeken szoptattam h. fodrásznál a kajálós helyükön -ami elég zárt volt h. mindenki ne lásson, de nyitott ahhoz h. azért lássanak is. Először nyilt utcán este szoptattam egy padon. És aztán egyre bátrabb lettem.

Meg elolvastam minden fellelhető cikket a nyilvános-diszkrét szoptatásról, ahol tök jó tippeket találtam.

[link] [link]

Főleg az segitett legyőzni a gátlást, h. nem látszott annyi a mellemből, és a derekam is fedve volt derékmelegitővel, igy nem éreztem magam fedetlenül.

2013. máj. 13. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!