Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit csináljak? Egyik mellemben...

Mit csináljak? Egyik mellemben elzáródás van hajnal óta, babám nem tudja kiszívni, én nem tudom kifejni.

Figyelt kérdés
Már többször volt ilyen, és egy napon belül megoldódott a dolog, de addig nagyon rossz érzés, és semmi másra nem tudok koncentrálni. Próbáltam már masszírozást, forró vizes borogatást, semmi nem segít. Segítsetek!
2009. szept. 29. 10:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Csakis az segít, amit leírtál. Illetve szoptass a melledből, váltogasd a szoptatási pozíciókat, hogy könnyebben kiszívhassa a babád a melled! Ha nem sikerült neki, akkor is ki kell fejni, még ha nagyon fáj, akkor is. Előtt meleg zuhany, babaolajjal bekened a melled, az könnyít. Érdemes segítségül hívni pl barátnőt, férjet, ki segít masszírozni!
2009. szept. 29. 10:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Álj be a tus alá és kezd el rá veretni a meleg vizet,majd maszirozd közbe.Ezt csináld oránként 5 percet.nekem csak ez vált be.
2009. szept. 29. 10:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a Burov nevű gyógyszertári kenőcsöt ( nekem a szülésznőm ajánlotta és nagyon bevállt), kicsit ecetes szagú, az udvarra meg a bombóra ne kerüljön! Bemaszírozod, majd amilyen melegvizes törölközővel csak bírod tekerd be! Remélem sikerül!
2009. szept. 29. 11:40
 4/4 A kérdező kommentje:

Húúúú...túl vagyok rajta! Hál'Istennek nem kellett agyonkínozni magamat, mert kislányom összeszedte minden erejét, és sikerült megindítania :) Igaz, hogy közben morgott és sóhajtozott:)

Azért köszi lányok, legközelebb hasznosítom a jótanácsokat!

2009. szept. 29. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!