Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy kezdjem az elválasztást?

Hogy kezdjem az elválasztást?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy már elmúltunk 13 hónaposok, és még mindig napi 4-szer szopizik, és éjjel is jó párszor. Csontsovány vagyok, és állandóan fáradt, úgy gondolom, most már vagy egy kicsit csökkenteni kéne, vagy szépen lassan leállni. De a babám annyira követeli még a szopit, hogy fogalmam sincs hogy kezdjem! Rendes ételeket persze eszik, de kissé válogatós. Nincs cumija sajnos, soha nem fogadta el, tehát még a cumikája is én vagyok :) Most kezdtem neki adni forralt tehéntejet, de ez sem pótolja a szopikat nála. Tanácsokat kérnék, egyáltalán hogy kezdjem?
2013. ápr. 23. 10:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is csak biztatni tudlak, hogy az éjjelivel kezdd! Hogy hogyan csinálod, az egyéni kreativitás kérdése, én cumit biztos nem adnék egy ennyi idősnek már. Az én kislányom ugyanennyi idős, mi tíz napja vagyunk rajta az ügyünk, és örömmel mondhatom, hogy már volt egy átaludt éjszakánk! :)
2013. ápr. 23. 13:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Igazatok van, ha eddig nem cumizott, nem most kéne rászoktatni. Bocsánat, én csak azt írtam, hogy nálunk mi vált be erre a problémára, hátha másnak is megoldás lehet.
2013. ápr. 23. 14:40
 13/13 A kérdező kommentje:

Cumit semmi esetre sem adok neki, tehéntejet vezettük be pár napja, és most kicsit kevesebbet szopizik nappal. Állandóan kint lenne, és sokat is vagyunk a szabadban, homokozik, hintázik.

Szerintem ennek a két dolognak is köszönhetem, hogy most már csak egyszer kel fel!

Nappal majd többször elterelgetem a figyelmét a szopizásokról játékkal, más nasival, hátha elfelejtgeti majd.

2013. ápr. 27. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!