Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lehet szoptatás alatt csokolád...

Lehet szoptatás alatt csokoládét enni és szénsavas üdítőt inni?

Figyelt kérdés
Vagy előbbitől nem fog tudni elaludni, utóbbitól meg hasfájós lehet a kisbabám? 3 hetes lesz holnap.
2009. szept. 25. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis - egyél illetve igyál nyugodtan, nem lesz töle semmi baja a babának.
2009. szept. 25. 17:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból irom mert az én kislányom igy reagált rájuk.

Szénsavastól:görcsölt

Csokitól:Hasmenése volt.

Szóval minden baba másképpen reagál mindenre:)

2009. szept. 25. 17:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismerősünknek 2 hónapos a babája és 1 hónapos volt a baba amikor az anyja evett csokit, aztán szoptatott és a baba kiütéses lett, nem tudta hogy mitől, aztán ki kisérletezte és rájött hogy a csokitól volt. Huhh, remélem érted:) De hát mindenkinél máshogy van. Azt se lehet kijelenteni hogy nem szabad meg az sem hogy szabad csokit vagy szénsavast inni.
2009. szept. 25. 17:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Én zabálom a csokit,kivánom is,nem volt gond.Szénsavas űditőt is iszom,de csak mostanában,6hós a babám.3hetesen még én is meggondoltam mit eszek és iszom meg.Nem lehet mást mondani,kikell tapasztalni.Egyébként lehet őket fogyasztani.
2009. szept. 25. 22:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Nagy kár, hogy nincs erre konkrét válasz. Nincs szívem kísérletezni a babucival :(. De nehéz ez :).
2009. szept. 26. 19:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk az első 3 hónapban kellett figyelni,mit eszek.Utána már nem volt olyan érzékeny a kis gyomra.Volt olyan étel amitől 1 hónaposan iszonyat rosszul volt a kisfiam de 4 hónaposan megint bepróbálkoztam és semmi ....
2009. szept. 28. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!