Más is tapasztalta, hogy hőhullámai voltak a szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
Amióta megszületett a babám,már majdnem 4 hónapja,ugyan olyan hőhullámaim vannak,mint a terhesség alatt. Amikor mindenki fázik, nekem akkor is melegem van. Ez a hormonok miatt van? Néha Nagyon gáz2009. szept. 24. 05:17
1/5 anonim válasza:
Nekem is volt, úgy izzadtam, mint egy ló, már elnézést. Pedig nem vagyok nagydarab, max 3 kiló maradt rajtam szülés után. A nőgyógyászom azt mondta, ez igy marad, mig az első menzesz meg nem jön, és a hormonok vissza nem állnak. Fel a fejjel :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. :) Szóval az első menszeszig tart ez....hmmm..... remélem is mert borzasztó, a nyarat iszonyúan megszenvedtem.... és most hogy itt az ősz, esténként olyan szivesen aludnák nyitott ablaknál, a friss levegőn, de a babám velünk van egy szobában :(
2009. szept. 24. 09:12
3/5 anonim válasza:
Igen, ez addig igy lesz mig meg nem jön, pontosabban addig mig a ciklus teljesen helyre nem áll. Nekem szülés óta már megjött egyszer de az izzadás még mindig nem múlt el.
4/5 anonim válasza:
Nekem 5 héttel a szülés után megjött, a hőhullámok, izzadások igen sokáig megmaradtak. 1 éves mult lányom, és néha még mostanában is lever a víz.
5/5 anonim válasza:
Igen! Lehet hormon, de én arra vezettem vissza, hogy sok volt a tejem, és ilyenkor hőemelkedésem volt, míg le nem fejtem. Nagyon fáradékony voltam, mert lenullázott a szülés. Így kis fizikai, pszichés megterhelésre leizzadtam, fáztam, akár be is lázasodtam. 5-6 hóig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!