Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ez a hatodik hét rémálom?

Ez a hatodik hét rémálom?

Figyelt kérdés

mit csináljak?

állandóan cicin lóg estére ugy érzem igy alig va tejem, nem adok kiegészitést,de tegnap már majdnem jo uton haladtam hogy adjak.

iszok eszek, mégsincs több tejem, igény szerint szoptatom, hordozom is, mit csináljak hogy tuléljük e pár napot vagy hete????

2013. ápr. 5. 12:52
 1/7 anonim ***** válasza:
19%

Miért szoptatod állandóan??

Így persze hogy nem termelődik elég tejed!

Nekem is 6hetes a babám, 3-max 4óránként eszik!

Emellett sokat igyál, egyél!

2013. ápr. 5. 12:59
 2/7 A kérdező kommentje:
mert igény szerint szoptatom
2013. ápr. 5. 13:02
 3/7 anonim ***** válasza:
40%
Hát de az igény szerinti szoptatás nem azt jelenti, hogy állandóan szoptatod!
2013. ápr. 5. 13:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia, tej szopi közben is termelődik! Mi is 6 hetesek vagyunk. Az elmúlt 2 napot nem kívánom senkinek!! Állandó hasfájás,sírás, cici... Csak cicin nyugodott meg, és hogy sírt sok levegőt nyelt... ördögi kör! Lehet, hogy csak a közelségedre van szükség. Nem biztos hogy éhes. Lehet, hogy fent akar lenni. Lehet, hogy valami "zavarja" (növés, fog.. stb) és csak nyugtatja magát. Én is igény szerint szoptatok, és hordozom is. Kitartást!! Remélem segítettem.
2013. ápr. 5. 13:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Először is nyugi! Valószínűleg növekedési ugrása van max egy hétig szokott tartani, nincs kevés tejed csak úgy érzed. Olvass a növekedési ugrásokról a neten, meglátod nincs semmi baj. Ha nem hízik rendesen vagy ne adj isten elkezd fogyni azt heti egy méréssel észreveszed, többször nem kell. Tudom, hogy szörnyű, de ne adj neki kiegészítést, mert azzal rontasz a helyzeten!

Ajánlom olvasgatásra:

[link]

[link]

2013. ápr. 5. 15:13
 6/7 anonim ***** válasza:
76%

Ötös írja jól, ez bizony növekedési ugrás! Vegyél Urtica Urens 5CH homeobigyót, napi 2*5-öt szedj belőle. A DM-es Allnatura szoptatós tea nagyon jó, és a Karamalz malátaital (vagy bármelyik 0%-os alkoholmentes sör) is nagyon jó!

Pár nap és beállítja magának a szükséges tejmennyiséget!

Kitartás!

2013. ápr. 5. 16:07
 7/7 xStefix ***** válasza:
Rendezkedj be erre a pár napra úgy, hogy most főállásban szoptatsz. ;) De komolyan, ha ennek ez a menetrendje, márpedig ez az, akkor inkább nyugodtan és türelmesen csináld végig, mint idegbajosan, nem? Elfogadás és relax, nem fog örökké tartani. Próbáld meg inkább élvezni, hogy most ennyire intenzív közelségben vagytok. Hidd el, így már nem tűnne ekkora nyűgnek.
2013. ápr. 6. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!