Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 1 hetes baba Szoptatás -...

1 hetes baba Szoptatás - betegség?

Figyelt kérdés

Mit csináljak ? fáj a torkom ,beteg leszek :(

Mit lehet szedni ? Ti mit csináltok ilyenkor ?

1hetes a babám

2013. ápr. 4. 16:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igyál mézes-citromos teát, egyél mentolos és/vagy mézes cukorkát(Halls, Negro stb.) ha ezek nem segítenek akkor Tantum verde vagy Panadol. És legyen a nyakadon sál éjjel-nappal. Nekem ezek segítettek:)
2013. ápr. 4. 16:15
 2/4 Lakt.Mónika ***** válasza:
100%

Első és legfontosabb teendőd, hogy ne hagyd abba a szoptatást! A szervezeted védekezik a kórokozó ellen. ezek a védőanyagok bejutnak az anyatejbe is, és ezáltal védik a babádat is. Így a babád vagy nem kapja el a betegséget, vagy sokkal enyhébb formában. Ha az általános gyógymódok (tea, cukorka, pihenés) nem vállnak be, mert komolyabb a baj, akkor keresd fel a háziorvosodat és olyan gyógyszer írass fel vele, ami mellett lehet szoptatni. A legtöbb gyógyszerkategóriában van olyan gyógyszer, ami mellett tudsz szoptatni.

A szoptatással több pihenéshez is juthatsz, mert pl fekve mind a ketten el tudtok aludni a szopik alatt.

Jobbulást! :)

2013. ápr. 4. 16:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

szoptass nyugodtan tovább!

én amikor megfáztam, és nem volt lázam, nem vettem be semmit, elmúlt. amúgy panadolt és algopirint lehet szedni szoptatás alatt, ill. gondolom, homeopatás szer is van erre, ennek is érdemes lenne utánanézni.

2013. ápr. 4. 17:45
 4/4 dorka6 ***** válasza:
Megpróbálkozhatnál sós vizes öblögetéssel (fél dl vízbe 1 kávéskanál só) ezzel nyugodtan öblögethetsz. Csökkenti a torokfájást és a kórokozók is pusztulnak tőle.Ez biztosan nem árt a babának. Persze szoptassál minél gyakrabban, hogy a baba ne kapja el Tőled! Mielőbbi javulást!
2013. ápr. 4. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!