1 hetes baba Szoptatás - betegség?
Mit csináljak ? fáj a torkom ,beteg leszek :(
Mit lehet szedni ? Ti mit csináltok ilyenkor ?
1hetes a babám
Első és legfontosabb teendőd, hogy ne hagyd abba a szoptatást! A szervezeted védekezik a kórokozó ellen. ezek a védőanyagok bejutnak az anyatejbe is, és ezáltal védik a babádat is. Így a babád vagy nem kapja el a betegséget, vagy sokkal enyhébb formában. Ha az általános gyógymódok (tea, cukorka, pihenés) nem vállnak be, mert komolyabb a baj, akkor keresd fel a háziorvosodat és olyan gyógyszer írass fel vele, ami mellett lehet szoptatni. A legtöbb gyógyszerkategóriában van olyan gyógyszer, ami mellett tudsz szoptatni.
A szoptatással több pihenéshez is juthatsz, mert pl fekve mind a ketten el tudtok aludni a szopik alatt.
Jobbulást! :)
szoptass nyugodtan tovább!
én amikor megfáztam, és nem volt lázam, nem vettem be semmit, elmúlt. amúgy panadolt és algopirint lehet szedni szoptatás alatt, ill. gondolom, homeopatás szer is van erre, ennek is érdemes lenne utánanézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!