Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Fáj a fogam. Ha beveszek egy...

Fáj a fogam. Ha beveszek egy gyógyszert akkor mikor ehet megint ciciből a babám?

Figyelt kérdés

Most evett nemrég.A következő etetés 7-fél8 körül lenne.Mit gondoltok mikor szoptathatom megint?

És melyik gyógyszert vegyem be? panadol vagy nurofen?

Ugye nem lesz baja a babámnak?Még csak 11 napos.

2013. ápr. 1. 16:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha jól tudom Panadol paracetamol alapú, azt teljes nyugalommal szedheted szoptatás alatt, az órát sem kell nézned. Akkor szoptatsz, mellette, amikor akarsz.

Én Saridont szedtem szoptatás alatt, az is paracetamol tartalmú.

2013. ápr. 1. 16:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Még annyi: elég fejfájós vagyok, a gyerekorvos mondta, hogy a paracetamol alapú fájdalomcsillapítók nyugodtan mehetnek szoptatás alatt.
2013. ápr. 1. 16:43
 3/4 xStefix ***** válasza:

Paracetamolt is lehet, de az ibuprofén egy fokkal kíméletesebb, ezt jobban "szeretik" a szakik is.

Nyugodtan szoptasd, amikor ő kéri, nem kell korlátozni semmit.

2013. ápr. 1. 17:44
 4/4 dorka6 ***** válasza:
A Nurofen sokkal hatásosabb a fogfájásra, mint a paracetamol. Egyébként pedig nagyon kis mennyiségben választódik ki az anyatejbe így a szoptatás alatt szedhető. Ez a gyógyszer korábbi fekély, reflux stb. esetén nem nagyon szedhető. Fontos, hogy mielőbb fordulj fogorvoshoz!
2013. ápr. 2. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!