Ez igaz a tej mennyiségével kapcsolatban? (bővebben lent) Nekem Mirená-m van, és most kétségbe estem!
A dokid megnyugtathatja a lelkiismeretedet, de azért sejtheted, hogy nem jó dolog! Egyszerűen a hormonokkal átverjük a természetet, aztán nem csoda, ha a gyerekeink melegek lesznek, a halak feminizálódnak a vizekben...
Nem akarlak megbántani, félre ne érts! De sokszor a negatív hatásokat azért nem ismerik el, mert túl nagy üzlet van a gyógyszeriparban.
:( hűűűűűűűű, hát ettől nem lettem nyugodtabb :(
Most akkor mit tegyek? Levetessem??? Olyan sokba került, de nem akarom, hogy a szoptatás és a Babám rovására menjen... egyébként még mindig pecsételgetek amióta feltették.
Szia
Ez áll a betegtájékoztatóján
A Mirena alkalmazható szoptatás alatt. A levonorgesztrelt kis mennyiségben kimutatták szoptató anyák tejében. Úgy tűnik, hogy a csak progesztogént alkalmazó módszerek használata a szülés után 6 héttel kezdve nem okoz semmilyen negatív hatást a csecsemő növekedésére vagy fejlődésére. A csak progesztogént alkalmazó módszerek nem befolyásolják az anyatej mennyiségét.
+ infó netes nőgyógyászoktól:
Tudni kell, hogy a véglegesnek mondható hatás-csúcs eléréséig (ez egyénileg változó, 0-6 hónap közti idő) akár többször is lehet pecsételő, közti vérzés.
Szia!
Pontosan egy eve szultem szeptember 16-an es november elejen feltettem en is mirenat ,tehat lassan egy eve ennek is.Kisfiamat a mai napig szoptatom soha sem volt problemam.Inkabb azzal van problema,hogy nem nagyon akar a kis draga a mai napig rendes kajat enni,inkabb maradna az anyatejnel.Remelem egy kicsit megnyugodtal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!