Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen gyógyszert vehetek be?

Milyen gyógyszert vehetek be?

Figyelt kérdés
Múlthéten lázas voltam,náthás,fájt a torkom.Voltam dokinál kaptam gyógyszert jobban lettem.Hétvége óta újra beteg lettem,szedtem algopyrint.Lázam nincs de még náthás vagyok meg fáj a torkom.Milyen recept nélküli gyógyszert lehet szedni?Régen mondta a védönő de elfelejtettem.Köszi
2013. márc. 19. 09:32
 1/3 anonim ***** válasza:
torokfájásra septofort,vagy tantum verde
2013. márc. 19. 10:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha fáj a torkod, a legjobb a Tantum Verde spray!!! :) Fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és szoptatás alatt is lehet nyugodtan fújni. Nálunk az egész család használja (gyereknek is adható). Jobb mint a szopogatós változat. Egyszer anyukám is beteg volt, én adtam neki Tantum Verdét és azóta ő is csak ezt használja. :) Próbáld ki a kamillás gőzölést a náthára, az kitisztítja az orrodat. Én a múltkor a kammilla mellett sót is raktam a vízbe, mert a só is fertőtlenít. De szerintem az Oscillococcinum is nagyon hatásos, bár már régen volt rá szükség. Esetleg Lándzsás útifűszirup (hurutos köhögésre), vagy Izlandi zuzmó (száraz köhögésre), ha köhögsz.

Jobbulást!!!

2013. márc. 19. 10:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Felejtsd el a gyógyszereket!!

Lázra jó a Belladonna, torokfájásra szuper a Homeogene 9, náthára pedig a Coryzalia. Immunerősítésre Oscillococcinum.

2013. márc. 19. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!