Lehet együtt szedni a Ricinus communnist és az utrica urens homeós ogyókt? Kevesebb a tejem, s azt javasolták próbáljam a ricinust is szedni?!
Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 12:11
1/11 anonim válasza:
próbáld meg. nekem anno egyáltalán nem vállt be, de hátha neked segít. ezeknek a homeos bogyóknak meg van az az előnye, hogy ártani nem használ! :)))
2/11 anonim válasza:
Lehet együtt szedni, de ha az egyik nem vált be, akkor nem érdemes beszedni - nem fogod tudni, melyik volt nagyobb hatással rád.
Nekem a csalán bejött, már az első nap éreztem a hatását.
3/11 anonim válasza:
Bocsi, tudom, hogy nem szép dolog,de Az előző válaszolót kérdezném, hogy csalán alatt a csalánteát érted? Az is segíthet?
5/11 anonim válasza:
utolsót(linket) az előzőnek írtam
urtica urens=apró csalán
nem az első voltam
7/11 anonim válasza:
na ezt nem tudtam. Az Urtca Urenst próbáltam, nekem nem vált be :-((
Köszi
8/11 anonim válasza:
Szia! Nyugodtan szedheted együtt, 5-5 golyócskát 2 napig, utána meg felváltva. Garantált siker. Nekem legalábbis nagyon bejött.
De tartsd be, hogy előtte és utána fél óráig nem ehetsz és ihatsz.
Egyébként rengeteg folyadék is segít.
Sok sikert!!!!
9 hetes kisbaba anyukája
9/11 anonim válasza:
Bocsi, de azt elfelejtettem leírni, hogy 5-5 golyócska napi négy alkalommal.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,remélem segít mert nagyon aggódom.próbálok nem stresszelni mert azt mondták nem szabad.ha jól tudom a ricinus ch 5-ös a jó,igaz?
2009. szept. 17. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!