10 hónapja szoptatom a babám és még mindig nem jött meg. Ez normális?
Figyelt kérdés
Mi az az időpont, ameddig ez nem? Mi a helyzet azokkal, akik 2 évig szoptatnak, addig nincs mensi?? Attól még lehet peteérés és ha van, akkor az feltétlen a vérzés megindulásával jár? Ki mutatja-e ezt ovuteszt vagy hogyan tudom, hogy peteérésem van?
Köszi
2009. szept. 16. 09:30
1/4 anonim 

válasza:

mázlista! nekem hamarabb megjött, de a te eseted a normális. mielőtt először megjön, általában van peteérés, csak arról nem tudjuk mikor... ezért kockázatos szexelni védekezés nélkül ebben az időszakban. általában egy éves kor körül az aktívan szoptató anyukáknak is meg szokott jönni, szóval a következő hetekben számíthatsz rá, hogy folyamatosan ébredezik a hormonrendszered, ha minden nap csinálsz ovu tesztet elvileg ugyanúgy kimutatja, mint egyébként. vannak azonban olyan nők, akik akár két évis sem mentruálnak, vagy esnek teherbe a szoptatás miatt.
2/4 anonim 

válasza:

Én még csak 8 hónapnál járok...
Legutóbb nekem akkor jött meg, amikor már csak reggel-este szoptattam, az már nem volt elég, hogy kimaradjon a mensi.
Minél több kaja kerül kiváltásra, annál valószínűbb, hogy megjön, tehát minél ritkábban szoptatsz.
3/4 anonim 

válasza:

13 hónapos volt a kisfiam mikor megjött.Azóta sincs peteérésem,hőmérőzöm magam.Utánna olvastam teljesen normális dolog ez.
19 hónapos kis lurkóm és gyakran szopizik még,éjjel is,gondolom ez gátplja még a peteérést.
4/4 anonim 

válasza:

9,5 hónapos a babám, szopik még, és még nekem sem jött meg. Nekem azt mondta a doki (2 hete voltam nála), hogy a szoptatás teljes abbahagyása után legkésőbb fél évvel kell megjönnie. Kérdeztem a peteérésről is, azt mondta, hogy lehet hogy van, lehet hogy nincs, ezt nem lehet tudni, sem megállapítani. Lehet hogy teherbe esek, lehet hogy nem (szeretnénk kistestvért). Szóval amíg szoptatunk, addig semmi sem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!