Mire készüljek, a szoptatás befejeztével mi marad a mellemből?
Olvastam a témában hozzászólásokat,átlagban majdnem mindenkinek legalább egy kicsit megereszkedett,vagy "üresebb",puhább lett. De hogyan képzeljem el, mondjuk olyan lesz mint mikor most teljesen kiüríti a babám a mellem? Vagy ennél durvább lesz?
Picit aggódom, mert szülés előtt kis mellem volt, na ha az még el is fogy,az gyönyörű lesz...
Az első lányomat 25 évesen szültem, majd 1,5 évig szoptattam. Inkább kicsi, de (mások szerint) szép a mellem, az a klasszikus alma- formájú. Gyakorlatilag semmit nem változott akkor a formája, talán egy kicsit megereszkedett, de semmiféle "fül".
A 2. gyerkőcöt pont 10 évvel később szültem, és majdnem 3 évig szoptattam. Most már sajnos látványosabb a megereszkedés, de még mindig nem fülesedett :)
Emlékszem még, milyen volt, amikor teljesen kiürült, és határozottan nem olyan laposka most. Én úgy tapasztalom, hogy a kis mellűeknél kevésbé látványos a változás, talán egy fokkal szerencsésebbek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!