Szoptatok, szinte semmi energiám nincs már délelőtt, pedig alszom éjszaka 7órát. Mitől lehet, mit csináljak?
a 7 óra nekem kevés lenne, 8-9 órát muszáj aludnom egy nap, még ha 4-5 részletben is. Szerintem te is aludj többet.
(vasat szedek, tuti nem vagyok vashiányos)
szedj vitamint, én multivitamin pezsgőtablettát iszom, kálciumot is, sok ásványvíz.
sétálj délelöttönként nagyokat a babáddal.
nem kávézol?
Főzni elég 2 naponta is- én is így csinálom- nem kell mindennek csillognia villognia.
Apuka nyugodtan segíthet otthon. Ha más nem, pl elmosogathat. Már nagy segítség, és neki is épp annyi idő, mint neked. Sokan nem tudják elképzelni sem, hogy milyen nehéz egész nap egy babával, egyedül csinálni mindent....
Ha nem ajánlja fel, kérd meg. Nem lehet mindent egyedül. Így kikészülsz. ( Sógornőm egyedül csinál minden házimunkát, mert a férje fizikai munkát végez és ő nem kéri meg, hogy segítsen - szerintem jó nagy hülye- 1 doboz cigit szív napnta, nyugtatókon, kávén él, mert nem bírja. Mondjuk ő már évek óra több gyerekkel csinálja, de a végeredmény ugyanaz lehet). Vásárolni sem kell minden nap, próbálj egy hétre előre, vagy apukát rávenni, hogy vásároljon ő be, munkából haza felé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!