Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit lehet kezdeni a lefagyaszt...

Mit lehet kezdeni a lefagyasztott anyatejjel, hogy a 9 hónapos kisfiam elfogadja?

Figyelt kérdés
Elég sokat lefagyasztottam, amikor kisebb volt. Most már nincs elég tejem. Szükség van tápszerre is. Magában abszolút nem fogadja el a felengedett tejet. Próbáltam úgy adni neki, hogy raktam a tápszerhez, kb. egyharmad rész volt a felengedett tej az összes kajának, de megérezte benne, és nem ette meg. Ha főzelékbe kevertem azt is megérezte. Sajnálnám kidobni a sok lefagyasztott tejet. Van valami módszer, hogy elmúljon a rossz mellékíz?
2009. szept. 13. 20:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%
Én is ismerek olyat, aki örülne neki, pest közelében lakik.
2009. szept. 16. 14:22
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős a helyzet!

Keverd élelbe! Turmixolj gyümölcsöt hozzá! Enyém úgy ette csak meg. Aztán amikor már nem volt tejem, csak tápot és fagyasztottat kapott, ráfanyalodott.

Nem romlott!!! Nekem öklendeznem kellett a szagától. Ez ilyen.

2009. szept. 19. 22:48
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is így játram az első gyerekemnél,lefagyasztottam 3 rekeszzel(fagyó).És ő sem ette meg,néha elfogadta a főzelékekbe vagy banánturmixnak,de nem mindig!A java része ment a szemétbe(sajna)!A második babónál már nem is fagyasztottam le hanem leadtam frissen,így tudtam segíteni a koraszülött babáknak!És még fizettek is érte!

De tényleg nem romlott,mert én kipróbáltam 2 napos tejet felengedni és ugyanolyan szaga volt!

2009. szept. 20. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!