Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van aki a babáját 6 hónapos...

Van aki a babáját 6 hónapos kora után is csak anyatejjel táplálja és nem kezdte el a hozzátáplálást?

Figyelt kérdés
Csak úgy kíváncsiságból kérdezem.
2009. szept. 10. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem olyan nagyon ritka,van,h a baba nem akar mást elfogadni.Mi úgy csináltuk-ez az ajánlott,ha nem akarja az ember elválasztani-,h az elsődleges az anyatej maradt,tehát mindig először szopi és utána a kóstolgatás,és egy éves korukban váltottunk,h először a kaja és utána még szopi ha kér.
2009. szept. 10. 21:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a másogik kisfiam 8 hónapos koráig nem volt hajlandó semmit sem elfogadni az anyatejen kívül, és 18 hónapos koráig szopott.

2009. szept. 10. 21:24
 3/5 anonim válasza:

Előfordul, hogy a baba nem akar mást enni.

Az első kislányom 12 hónapos koráig az anyatejen kívül semmi mást nem volt hajlandó elfogadni. Tejpépet, bolti bébiételt soha nem evett.

2009. szept. 10. 21:43
 4/5 A kérdező kommentje:

Én is minden kaja után- eddig egyszer kap csak naponta mást a kislányom -adok neki cicit.

Meg mellet igény szerint szopik.

Amit eddig kóstolt (gyümölcs vagy anyatej+sinlac pép) minden megevett, nem győzöm elég gyorsan adni a kanalat.

Csak kicsit olyan szomorkás, hogy egy korszak lezárult.

A fiam is 21 hónapos koráig szopott, remélem ős is fog még leglább egy évig, vagy tovább.

Köszi a válaszokat.

2009. szept. 10. 22:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Én 7 hónaposan kezdtem az ikreket kajával etetni. A dokinéni azt mondta, hogy az egyikőjüknek még most sem javasolja a kaját (mindjárt 8 hónaposak), szerinte őt még csak szoptassam...

Egyébként normál babák, tehát nem kisebbek, vagy ilyesmi.

2009. szept. 11. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!