Van aki a babáját 6 hónapos kora után is csak anyatejjel táplálja és nem kezdte el a hozzátáplálást?
Szia!
Nekem a másogik kisfiam 8 hónapos koráig nem volt hajlandó semmit sem elfogadni az anyatejen kívül, és 18 hónapos koráig szopott.
Előfordul, hogy a baba nem akar mást enni.
Az első kislányom 12 hónapos koráig az anyatejen kívül semmi mást nem volt hajlandó elfogadni. Tejpépet, bolti bébiételt soha nem evett.
Én is minden kaja után- eddig egyszer kap csak naponta mást a kislányom -adok neki cicit.
Meg mellet igény szerint szopik.
Amit eddig kóstolt (gyümölcs vagy anyatej+sinlac pép) minden megevett, nem győzöm elég gyorsan adni a kanalat.
Csak kicsit olyan szomorkás, hogy egy korszak lezárult.
A fiam is 21 hónapos koráig szopott, remélem ős is fog még leglább egy évig, vagy tovább.
Köszi a válaszokat.
Én 7 hónaposan kezdtem az ikreket kajával etetni. A dokinéni azt mondta, hogy az egyikőjüknek még most sem javasolja a kaját (mindjárt 8 hónaposak), szerinte őt még csak szoptassam...
Egyébként normál babák, tehát nem kisebbek, vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!