Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tejmirigy vagy nyirokcsomó?...

Tejmirigy vagy nyirokcsomó? Szoptatás alatt biopszia? Nagyon aggódom.

Figyelt kérdés

Van a bal mellem felső szélén a bordán egy kis csomó. Első helyen ny.csomónak vélte és kontrollt javasolt, másik helyen nem javasolt semmit, mondván ez egy tejmirigy. Eltelt3hónap és elmentem egy 3. helyre ahol azt mondta, hogy nem lát kóros elváltozást, de nem tudja, hogy mi ez ezért biopsziát javasolt, illetve fontos, hogy felajánlotta tehát nem azt mondta, hogy hú itt gond van azonnal cito, hanem azt, hogy ha gondolja megszúrom és akkor meg fogjuk tudni mi az, amit hangsúlyoz, hogy nem látja krosnak azt a valamit, de nem tudja mi az.

Na most hülye voltam, hogy inkább két hónap múlva kontrollt választottam? Mondjuk már alig van tejem és eddig sem volt sok, tápszerrel pótoltam eddig is, most már túlnyomó részt tápszert kap a baba és kevesebbszer szopik.

2009. szept. 10. 16:38
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy ultrahangos vizsgálatok voltak ezek.
2009. szept. 10. 16:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha ne adj isten bármi kórosat találnának, akkor amíg szoptatsz, úgysem csinálnak semmit! Nekem is ultrhangozták, aztán biopsziát is csináltak. Sajna nekem jóindulatú daganatom volt, amit már ki is operáltak ( 11 hónapja szültem). Amúgy érdekes, mert a kicsi nem szopott abból a ciciből!

De neked biztos nem komoly, mert akkor egyből citot kért volna a doki, illetve azért az ultrahangból is lehetne látni ha gáz van. Szóval ne idegeskedj ez a legfőbb, mert a babára is hat, ill. a tejtermelésedre! Minden jót!

2009. szept. 10. 22:36
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Sajnálatos ami veled történt, remélem már azóta jól vagy!

Azt szeretném kérdezni, hogy te vetted észre, fájt? És neked nőtt?

Gondolom nekem az első kettő vizsgálatkor nem engedtek volna el csak úgy,sőt, a másodiknál még direkt rákérdeztem és azt mondta, hogy majd 40 éves korom után menjek szűrésre, addig meg csak akkor ha panaszom van és a harmadiknál meg ragaszkodott volna a bioposziához és nem csak felajánlja, nem?

2009. szept. 11. 11:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen, már jól vagyok! A terhesség előtt fedeztem fel egy borsónyi csomót. Akkor megnézettem,biopsziát is vettek, azt mondták semmi gond. Ha teherbe esek lehet, hogy el is múlik... Félévente kontroll. De sajna a terhesség alatt a triplájára nőtt, és fájt is, feszített. Szülés után nézték meg megint, akkor ultrahangozták, és egyből biopsziát csináltak. Akkor mondták hogy ha nem szoptatok már akkor ki kell venni, mert 2 cm fölött ki kell operálni. Hát a végén 3x4 cm volt. Úgyhogy azt gondolom, ha neked nem javasolt azonnal biopsziát akkor nincs gáz! Valószínű, hogy tejmirigy lehet ami esetleg eldugult. Lehet, hogy visszahúzódik még. Remélem így lesz! Szóval ne izgulj! Jó egészséget, és boldog babázást kívánok! Ha kérdésed van még írj nyugodtan, szívesen válaszolok!
2009. szept. 11. 13:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Kicsit már megnyugodtam de mindig ott motoszkál bennem a mivan ha.....
2009. szept. 11. 14:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi lett ?
2014. júl. 20. 21:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2014. júl. 20. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!