Tejmirigy vagy nyirokcsomó? Szoptatás alatt biopszia? Nagyon aggódom.
Van a bal mellem felső szélén a bordán egy kis csomó. Első helyen ny.csomónak vélte és kontrollt javasolt, másik helyen nem javasolt semmit, mondván ez egy tejmirigy. Eltelt3hónap és elmentem egy 3. helyre ahol azt mondta, hogy nem lát kóros elváltozást, de nem tudja, hogy mi ez ezért biopsziát javasolt, illetve fontos, hogy felajánlotta tehát nem azt mondta, hogy hú itt gond van azonnal cito, hanem azt, hogy ha gondolja megszúrom és akkor meg fogjuk tudni mi az, amit hangsúlyoz, hogy nem látja krosnak azt a valamit, de nem tudja mi az.
Na most hülye voltam, hogy inkább két hónap múlva kontrollt választottam? Mondjuk már alig van tejem és eddig sem volt sok, tápszerrel pótoltam eddig is, most már túlnyomó részt tápszert kap a baba és kevesebbszer szopik.
Ha ne adj isten bármi kórosat találnának, akkor amíg szoptatsz, úgysem csinálnak semmit! Nekem is ultrhangozták, aztán biopsziát is csináltak. Sajna nekem jóindulatú daganatom volt, amit már ki is operáltak ( 11 hónapja szültem). Amúgy érdekes, mert a kicsi nem szopott abból a ciciből!
De neked biztos nem komoly, mert akkor egyből citot kért volna a doki, illetve azért az ultrahangból is lehetne látni ha gáz van. Szóval ne idegeskedj ez a legfőbb, mert a babára is hat, ill. a tejtermelésedre! Minden jót!
Köszi a választ! Sajnálatos ami veled történt, remélem már azóta jól vagy!
Azt szeretném kérdezni, hogy te vetted észre, fájt? És neked nőtt?
Gondolom nekem az első kettő vizsgálatkor nem engedtek volna el csak úgy,sőt, a másodiknál még direkt rákérdeztem és azt mondta, hogy majd 40 éves korom után menjek szűrésre, addig meg csak akkor ha panaszom van és a harmadiknál meg ragaszkodott volna a bioposziához és nem csak felajánlja, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!