Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Rosszul csináltam. Hogyan...

Rosszul csináltam. Hogyan tegyem jóvá?

Figyelt kérdés
Azzal rontottam el,hogy elkezdtem hozzátáplálni a hat hónapos fiamat,és valami miatt az addig cici függő gyerek abba hagyta a szopizást.Mielődt letámadtok el kell mondjam,hogy nagyon kevés volta tejem már a kezdetektől nagyon sokat küzdöttem,hogy legalább ennyi is legyen.Tápszerrel pótoltam,de a gyerek nem szereti,csak imel-ámal eszi.Ezért kezdtem el hozzátáplálni féltem,hogy éhezni fog.Na most a baj az,hogy leszoktatta magát,és csak este,meg reggel hajlandó szopizni.Próbáltam napközben is kínálni,de sírva fordította el a fejét,én meg hiába fejem,meg iszok tűnik el a tej egyre kevesebb.Tudok,még valamit tenni vagy már késő?Annyira szerettem szoptatni:(
2013. febr. 24. 12:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Semmit nem csináltál rosszul ,úgyhogy ne is kínozd magad ilyen gondolatokkal.

6 hónaposan elkezdeni a szilárdat teljesen időben van. A napi 2 úgy látszik elég neki mellette. Ez a természet rendje,előbb utóbb minden gyerek kevesebbet kéri,aztán el is hagyja. De ez a napi 2 lehet ,hogy még 6 vagy több hónapig megmarad.

Szóval ne szomorkodj,hanem örülj,hogy szépen eszik a fiad és egészséges.

2013. febr. 27. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!