Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Estére sajnos kevés a tejem,...

Estére sajnos kevés a tejem, ezzel kapcsolatban több kérdésem is lenne?

Figyelt kérdés

Tehát az elejéről:

Kicsim 6,5 hónapos. A napközbeni szopik még kielégítőek, de estére kb. 50 gr lehet amit kiszopik mindkét cicimből nagy bánatomra.

Már eszik barackot, almát, krumplit, most jön majd a többi.

A kérdéseim tehát:

Mit adjak neki az esti szopi előtt?

Mikor adjam azt? (szeretném ha ezt a kevéskét is, de azért este szopizna)

Ha esetleg tápszert ajánlanátok akkor azt miből adjam? (cumisüveg, pohár, még egyiket sem próbáltuk, de hajlanék a pohár felé)

Vagy inkább tejpép?

Köszönöm a segítségeteket!

2009. szept. 6. 20:37
 1/7 A kérdező kommentje:
Jaj és még azt elfelejtettem, hogy amit majd ajánlotok (tejpép, tápszer vagy más) abból melyik a legeslegjobb. Itt az ár nem számít.
2009. szept. 6. 20:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Este mindenkinek kevesebb a teje, ez teljesen természetes. Az a lényeg, hogy ha adsz is neki valamit, akkor előtte szoptasd meg, ne utána. Én a helyedben, ha valóban szükség van rá, tápszert adnék, mert még nagyon pici, és éjszakára nem kellene terhelni a szervezetét.
2009. szept. 6. 20:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
szia.olyan édes ahogy leírtad,szóval a kis manóm már 8 hónapos,5 hónapos koráig szopizott,sajnos ő nem akart több tejcit,ezért nem is lett.eszünk mindent szépen,de a vacsi az mindig tápszer.méghozzá azárt mert látom rajta még mindig,hogy mennyire kell neki a cumisüvegből való ivás,ugyanúgy odafordul felém mint amikor szopizott és csendben eszik.utána hasravágja magát és és kész az alvásra.szerintem adj neki tápszert,mi most mildibé jó éjt tápszert eszünk.és nem kel fel északa amióta ezt kapja.kényeztesd még egy picid a manód.rá ér még késöbb este kanalazgatni.de ez csak az én véleményem és inkább szívből mint észből jött.
2009. szept. 6. 20:46
 4/7 A kérdező kommentje:
KÖszönöm az eddigi válaszokat! És mi lehet akkor, ha nem adok mást, inkább több főzivel kínálom délután. Ez most jutott az eszembe, nagy baj, ha csak az a kevéske anyatej a vacsora? Most kb. 100 gr-ot hízik egy héten, eddig több volt, 200 gr körül. Az éjszakát jellemzően átalussza.
2009. szept. 6. 21:05
 5/7 anonim ***** válasza:
2.vagyok,ha annyival jol lakik akkor nem baj,de szerintem nem fog jol lakni vele.szopiztasd meg,és ha ugy látod enne még vagy korán kelt északa akkor adj neki tápszert még.
2009. szept. 6. 21:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem,tejpépet adj.Felesleges rászoktatni a cumisüvegre,ha eddig nem volt.Elképzelhető,hogy jobban is fog aludni tőle.Próbáld ki,hogy fürdés előtt adsz tejpépet egy fél órával ,fürcsi után meg a szokásos rituálé.Gondolom elalvás előtt szokott szopizni.Meg is fordíthatod,ki kell próbálni,melyik jön be a gyerkőcnek jobban.
2009. szept. 6. 21:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem az, hogy kevesebbet hízik, teljesen természetes, hiszen ilyen korban márnagyon sokat mozogank.

Az enyém holnsp lesz 6 hónapos, de állandóan mozog, forog, egész nap le nem áll, csodálkozom, hogy egyáltalán hízik.

2009. szept. 7. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!