Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Megszokás vagy tényleg éhes?

Megszokás vagy tényleg éhes?

Figyelt kérdés

kisfiam egy igazi zabagép :)

3 hónapos lesz a jövőhéten.

igény szerint szopik, de azért tartja a 3 órát

egy ciciből egy evés alkalmával kb 150 ml-et eszik,ez elég neki.

éjjel 2 szer kel enni,de én most azon elmélkedem hogy valóban éhes-e,mert eszik éjszaka is,de lehet hogy csak megszokta,mert születésétől így van,.

ha nem lenne éhes akkor nem kelne éjjel ugye?

vagy csak megszokásból ébred?

nem kövér baba pedig már 6300 gramm :)

szóval ti mit gondoltok? vajon mikor alussza már át az éjjelt? félek hogy örökre kelnem kell hozzá éjjel,pedig fürdetés után van hogy mind a két cicimet kieszi,ez van 19:30 körül utána már csak hajnal 1 kor kel,aztán reggel 4-5 körül..

és kb fél óra alatt végez vele!

köszönöm szépen a válaszokat.

2013. febr. 9. 20:15
 1/2 anonim ***** válasza:
79%

Ha nem lenne éhes, nem kelne, vagy akkor nem enne, csak cumi helyett cicizne.

Nem azilárdat eszik, hamar átszalad rajta a tej'

Majd ha főzelèket eszik este, akkor talán majd kibîrja reggelig, de lányom 2 évesen is kelt, mert szomjas volt!

Sőt, heti 1x még most is felkel mert szomjas.

2013. febr. 9. 20:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia! Én csak a saját történetemet tudom elmesélni. Az én lányom is 3 hónapos lesz 18-án egy hónapja nem kell enni de előtte én is pont így voltam vele mint te. Beszélgettem aztán anyám keresztanyjával aki 40 évig volt csecsemőgondozó és azt mondta hogy 5 kiló felett már anyagcsere szempontjából nem kell felkelnie éjjel. mondta hogy ha hallom éjjel hogy már mocorog, ébredezik, ne kapjam fel azonnal, hanem próbáljam visszaaltatni anélkül hogy felvenném. Mondta azt is hogy itassam meg vízzel ha nem alszik vissza ezt mondjuk nem tartom be mert sztem egy ekkora babának ha anyatejes nem kell víz. Ja és én picit későbbre tettem a fürdetést és a vacsorát: 8-fél 9kor van fürcsi és aztán etetés.

Persze egyszer kétszer felkel még de nagyon ritka. Volt hogy nem éhség miatt evett csak hogy megnyugodjon de ez is csak az első héten volt talán 2szer

2013. febr. 10. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!