Egyiket sem eszi meg?

A legtöbb HA-s ilyen sajnos. :(
Megkérdezhetem, miért kap tápit? Csak mert ha nem kellene ill. el tudnád érni, hogy legyen elég tej, akkor nem lenne ilyen gondod. És végső soron az allergiaveszélynek is jót tenne, ha csak anyatejet kapna.

Nem hiszem, hogy a keserűsége lenne a baj a tápszereknél. Szimplán az íze nem jön be neki, végig kell próbálni, hogy a te babád melyiket szívleli. Mi Humana HA Start-tal kezdtünk és még mindig azt használjuk, mert nincs semmi gondja vele a babámnak (most 4 és fél hónapos).
Mi is vegyesen étkezünk, ált. fele anyatej, fele tápszer. Én megkostoltam mindkettőt - egyik sem keserűbb a másiknál. Annyi talán, hogy az anyatej meglepően édeskés volt...de annak is van minimális kesernyés utóíze, pont mint a tápszernek.

Hát nem tudom, akkor ez egyéni ízérzés kérdése... Az én lányom is kapott anno HA-st, de nekem is piszok keserű íze volt. Igaz, ő megette.
Kérdező, ha gondolod, szívesen segítek, hátha tudnánk még tenni valamit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!