Ha egy anyuka valamilyen oknál fogva nem szoptatja a gyerekét, és örökre bennemarad a tej a mellébe, akkor a tej megtud romlani?
Figyelt kérdés
2013. jan. 26. 08:50
11/18 Bíró Barbra válasza:
Hány éves vagy? Azért jó hogy érdeklőtsz szerintem:)
12/18 A kérdező kommentje:
13
2013. jan. 26. 09:18
13/18 Bíró Barbra válasza:
Hát babám szerintem igen bár abban nem vagyok biztos hogy azért lógna a cickó mert nekem vannak olyan ismerőseim akik három meg négy gyereket is szoptattak és a cickójuk ugyan olyan szép formásak mint az előtt:)
14/18 Bíró Barbra válasza:
Akkor elég fiatal vagy de nem baj az ha érdekel ez a téma de egy kicsikét fiatal vagy ehez a témához mert gondolom nem szeretnél még babát:) De legalább tudni fogod ezt is:) Érdemes lenne ha anyukádat is faggatnád bár én is szívesen válaszolok neked:)
15/18 A kérdező kommentje:
és ha begyullad akkor mit kell vele csinálni?
2013. jan. 26. 09:25
16/18 anonim válasza:
Most látom milyen fiatalka vagy még,bocs a beszólásért,így mindjárt más...,de tudod elég sok a retardált ember akik már felnőttek csak az agykapacitásuk nem bírta követni a növekedést.Ha valamilyen téma komolyan érdekel és szeretnél érdeklődni,legközelebb írd ki,hogy hány éves vagy és akik tudnak kedvesen leírják neked amit ők a témáról tudnak,gondolnak.:)Aranyos vagy.:)
17/18 anonim válasza:
Ha a baba még sokat szopott, majd hirtelen valami oknál fogva abbamarad a szoptatás, egy darabig érdemes az anyukának lefejni (kinyomkodni) időnként, mert mellgyulladása lehet. A tej nem romlik meg, csak nem fér el :)
Ha a baba szép fokozatosan hagyta abba a szopizást, a maradék kevéske tej lassan felszívódik majd és semmi bajt nem okoz.
18/18 anyács válasza:
Igen, úgy berohad, hogy az emberek is érezni fogják!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!