Hogyan kell kezelni a lefejt tejet? A többi lent.
Az lenne a kérdésem,hogy ha szoptatás után marad annyi tej a ciciben,hogy az a következő etetésnél pont elég neki,akkor mi lesz a cicimben való tejjel??Vagy amit benne hagy a kicsi szoptatás után az lefejem és öntsem ki??Vagy azzal mit kezdjek?Mert gondolom minden etetésnél jobb lenne ha ciciből enne és nem cumisüvegből,de ha nem szopizza ki rendesen a tejet és etetés után megmarad annyi,hogy az a következő etetésnél neki pont elég,akkor mit csináljak a cicimben lévő tejjel??Még kicsit odébb vagyok a szüléstől,de már ezen gondolkodom napok óta,hogy mi lesz,ha lesz jó sok tejem,akkor hogyan fogom ezt megoldani.
25+2 hetes kismama
Le is fejheted és lefagyasztod-mondjuk.Később jól jöhet.De ha elfogadsz egy tanácsot:ne agyalj ilyeneken még,mert nagyon sok mindentől függ hogy alakulnak majd a dolgok.
Én mondjuk fejtem a "maradékot",ami a cicimben maradt,mint a fene,hogy ezzel is serkentsem a tejtermelést.Eredménye az lett,hogy tele lett a fagyasztó tejjel,amit aztán sorra dobtam ki,mert a kisfiam semmilyen formában nem ette meg a fagyasztottat+még később, a hozzátáplálásnál sem tudtam felhasználni az ételkészítéskor,mert azt is köpte ki.Így ment a kukába az összes.Ráadásul a cicim olyan tragikusan néz ki a sok fejéstől,hogy borzasztó.
Majd látjátok; legelőször úgy is ki kell alakulni a megfelelő kereslet-kínálatnak és ebbe pedig kár belepiszkálni fejéssel,stb.
Egyébként most lesz 1 éves a gyerkőc és még mindig szopizik (igaz csak este).
Boldog babavárást!
Értem.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,még ilyen téren nagyon rajta van a tojáshéj a fenekemen,mivel első baba lesz :D
Na de majd belejövök :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!