Ma kaptuk meg a 2 hós oltást? Lázasodott be tőle a babátok? Rota elleni oltást beadattátok? Tényleg nem szabad tejet, paprikát, paradicsomot enni inni szoptatás alatt? Alkohol mentes sőrből hogy több tejem legyen mindegy melyik fajtát iszom?
Én minden szuri után kúpot adtam rögtön a gyereknek. Ezért nem lázasodott be.
Rota ellenit sem és semmilyen más oltást ami nem kötelező nem adatok a gyerekeimnek.
Szoptatás altt ehetsz nyugodtan bármit! Kivéve alkohol.
Sok tejed főzelékektől és sok levestől lesz!
1,Első nap nem csak másnap ,de lefekvés előtt adtam neki kúpot!
2,Ezt a védő oltást nem,de Pneummo ellen igen,hplnap kapjuk a következőt!
3.A paradicsommal és a paprikával lehet gond ha a baba amúgy is hasfájós!
4.Mindegy ,hogy milyet iszol,én 4 napig minden nap ebédhez megittam 1 dobozost és jó sok tejem lett,utánna már 1 héten 1-2öt!
Ha nagyon bukos a babád akkor nem adatnám be ,mert félő hogy ki bukja és akkor nem ér semmit csaqk kidobtál 1 csomó pénzt!
Nem lázasodott be, viszont teljesen átaludta az éjszakát. Amitől persze a frász kerülgetett. Szerintem aznap aludj vele egy szobában, biztos, ami biztos.
Pneumot adattam még be, attól sem lett láza, de egész éjjel üvöltött, meg bepirosodott neki a helye.
Rotát nem adattam be, de az unokatesóm beadatta a gyerekének 1 hétig ment a gyerek hasa, meg az övé is.
Lányom egyik oltásnál (2,3,4 hós) sem lázasodott be.
Megkapta a rota ellenit és a prevenart is.
Egyszer sem lázasodott be, nem volt nyűgös, csak az oltás utáni napon sokat aludt.
Én eszek mindent, 6 hónapja csak szoptatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!