Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miből vehetem észre, ha kevés...

Miből vehetem észre, ha kevés a tejem?

Figyelt kérdés
Babám 3 honapos, 3 hete nem hízott semmit. alapvetően nyugodt, jól alszik, de persze vannak nyügös napjai.
2012. dec. 30. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha nem alszik annyit mint eddig akkor már elgondolkodtató! Védőnő mit mond?
2012. dec. 30. 21:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk abból, hogy 3 hete nem hízott.
2012. dec. 30. 21:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Az orvos se mondott rá semmit még a múlt héten, mivel megfelelő így is a súlya, és jó "kedélyű" baba. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy jól lakik, csak nem elég tápláló a tejem. Eddig nem figyeltem különösebben, hogy mennyit eszek és iszok, lehet, hogy kéne.
2012. dec. 30. 23:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tudod lemérni, hogy mennyit eszik egy étkezésre? Azért ilyenkor még 3 hét alatt elég sokat szoktak hízni a babák.
2012. dec. 30. 23:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom lemérni, mert ficánkol. :-)
2012. dec. 30. 23:54
 6/6 anonim ***** válasza:
A súly stagnálása nem mérvadó, csak a fogyás. Ilyen pici babákat pont a ficánkolás miatt nem lehet pontosan mérni, hacsak nem mindig gyanakkor, napi 1 alkalommal, ugyanazzal a mérleggel méred. HA kevés a tej, a baba nyűgös, nem kakil-pisil eleget (napi 6 teli pelus), a bőre színe sem élénk, pirospozsgás, hanem fakóbb.
2013. jan. 1. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!