Hogyan tovább? Hogy kezeljem?
Figyelt kérdés
5 hetes kisbabám van, az elejétől szenvedés a szoptatás. Előszr a tejbelövelléstől szenvedtem, majd iszonyúan kisebesedett a mellbimbóm, aztán begyulladt a mellem. Nem adom fel:D A sebesedés miatt csak a jobb mellemen szoptatok, de nagyszerűen megy, múlt héten mértük, 5 kiló 12 deka volt (3 kiló 54-gyel született) VIszont pár napja észrvettem, hogy ég, viszket és fáj a mellbimbóm, és alig bírom elviselni a melltartót. Gondolom a szájpenész a bűnős, elmegyek orvoshoz, de addig az ünnepek alatt nincs valakinek egy bevált házi gyógymódja, amivel legalább a tüneteket enyhíthetem?? Köszönöm előre is.2012. dec. 26. 11:00
1/1 anonim válasza:
Ügyeletes gyógyszertár nincs felétek? Borax glicerin kéne rá, recept nélkül kapható.
Egyébiránt gratulálok a picihez és a kitartásodhoz. Remélem minél előbb rendbejöttök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!