Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mellbimbómban mi lehet ez?

Mellbimbómban mi lehet ez?

Figyelt kérdés

2hete szoptatok,a mellbimbóm nagyon tud fájni illetve szúró érzés ha szivja meg utánna is,nem sebes,fehér vagy inkább citromsárga pötty van a bimbó közepén.volt valakinek hasonló?

Gondoltam már arra is hogy megfázott...

2012. dec. 25. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:

te jó ég....Hát ezen hangosan felröhögtem.. :D" Gondoltam már arra is,hogy megfázott" Vizuáli típus vagyok! :D

Igen,nekem is fájt,és szúrt az első 2 hétben a cicim.A sárga vagy fehér pötty mindig ot van?Nekem is volt ott fehér,vagy sárga pötty,de az inkább még akkor amikor az előtej "folyt",és odaszáradt,pl reggelre.

2012. dec. 25. 18:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehet h. tejkő, ami eltömiti az egyik tejcsatornádat. Nekem volt ilyen. És akkor éreztem h. a mellem egy sávban nem ürült ki, és ott fájt. Én kinyomtam belőle, és utána sugárban jött ki a tej abból az egy csatornából.

Az elején nekem is fájt a mellbimbóm két-három hétig, aztán gondolom hozzászokott a szoptatáshoz.

2012. dec. 25. 19:05
 3/4 xStefix ***** válasza:

Első körben szerintem is odaszáradt tej vagy pici tejkő lehet. Esetleg vízhólyag?

A fájdalom milyen? Égő, szúró, befelé sugárzik a melledbe? A bimbód formája nem változik meg (karfiol)?

2012. dec. 25. 19:16
 4/4 A kérdező kommentje:

nem változik a bimbóm és csak az egyik cicim*panaszos*.

Tejkő,?az lehetséges mert mikor kiszivja jól látszik ,nem az első babám,ilyen pamaszom még nem volt,mintha tűvel szurkálnám főleg mikor a szopit befejeztük...

Megprobálom kinyomni....

2012. dec. 25. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!