Mellbimbómban mi lehet ez?
2hete szoptatok,a mellbimbóm nagyon tud fájni illetve szúró érzés ha szivja meg utánna is,nem sebes,fehér vagy inkább citromsárga pötty van a bimbó közepén.volt valakinek hasonló?
Gondoltam már arra is hogy megfázott...

te jó ég....Hát ezen hangosan felröhögtem.. :D" Gondoltam már arra is,hogy megfázott" Vizuáli típus vagyok! :D
Igen,nekem is fájt,és szúrt az első 2 hétben a cicim.A sárga vagy fehér pötty mindig ot van?Nekem is volt ott fehér,vagy sárga pötty,de az inkább még akkor amikor az előtej "folyt",és odaszáradt,pl reggelre.

Lehet h. tejkő, ami eltömiti az egyik tejcsatornádat. Nekem volt ilyen. És akkor éreztem h. a mellem egy sávban nem ürült ki, és ott fájt. Én kinyomtam belőle, és utána sugárban jött ki a tej abból az egy csatornából.
Az elején nekem is fájt a mellbimbóm két-három hétig, aztán gondolom hozzászokott a szoptatáshoz.

Első körben szerintem is odaszáradt tej vagy pici tejkő lehet. Esetleg vízhólyag?
A fájdalom milyen? Égő, szúró, befelé sugárzik a melledbe? A bimbód formája nem változik meg (karfiol)?
nem változik a bimbóm és csak az egyik cicim*panaszos*.
Tejkő,?az lehetséges mert mikor kiszivja jól látszik ,nem az első babám,ilyen pamaszom még nem volt,mintha tűvel szurkálnám főleg mikor a szopit befejeztük...
Megprobálom kinyomni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!