Mi lehet ez? Kezdjem el a hozzátáplálást?
Hozzátáplálás korai még, 3 hós babab bélrendszere még nem érett rá!
Ha kevés a tejed, próbálj fejni, homeos bogyót szopogatni. Persze az is lehet hogy csaka menszsesz miatt kevesebb és ha elmúlik viszaáll.
Ha végleg nem lesz tejed, inkább a tápszer.
Egyetértek a másodikkal. Fejlődési ugrás, menzesz, + két cici. Figyeld a baba igényeit, és szoptasd igény szerint. Az én kedvenc könyvem: [link]
Megvilágít egy csomó kérdést.
Sok szép szopis hónapot még!
Adjátok csak..aztán majd mikor felnőtt lesz, majd vigyázhattok a gyerekekre mert annyi orvoshoz fog járni, mert allergiás, ekcémás, bélhurutos lesz.
yess...
Sikítógörcsöt tudok kapni attól a dumától, hogy "régen is adták ilyen idősen"! Ja. A gyerekorvosunk mesélte, hogy RÉGEN 3 hetesen sárgarépalevet itattak a gyerekekkel. Most is megtennéd?! Persze, tejet is adtak 1 éves koruk előtt. De könyörgöm ne hasonlítsuk már össze az akkori VALÓDI tejet, a mai dobozos vizes akármivel! Egyébként össze lehet hasonlítani a RÉGI IDŐK csecsemőhalandóságát napjainkéval.
Én nem vagyok egy elvakult, trendi, tökéletes anyuka, aki mindent a "nagykönyv" alapján csinál. Nem vártam meg a 6 hónapot a hozzátáplálással, nem veszem véresen komolyan a hónap határokat, 6 hónaposan kapott 7 hónaposnak való zöldséget is. De könyörgöm, nehogy már 3 hónaposan etessük a gyereket gyümölccsel, zöldséggel!Főleg nem olyan dumával, hogy régen is így csinálták. Azóta kicsit fejlődött ám a tudomány is mindenféle téren. Vagy ez a sok okosnak nem tűnik fel? Érdekes magukra nem alkalmazzák a sok bölcsességet ( gondolom beszedik pl fájdalom ellen azt a gyógyszert, ami RÉGEN nem volt, ilyenkor nincs az, hogy "régen nem így csinálták". És persze megveszik a mobilt, számítógépet, stb-t pedig régen az sem volt... Akkor hogy is van ez? Miért nem lehet megtalálni az arany középutat? Bocs hogy kifakadtam, de már túl sokszor olvastam, ezt az "érvet"... Jöhet a lepontozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!