Egy 4 hó körüli baba hogy viseli a hirtelen elválasztást, ha például elapad a tej vagy az anya nem szoptathat tovább mert olyan gyógyszert kell szednie? Hány napig (hétig) keresi a cicit?
Dehogy haragszom :-)
Nekem nem jött be az igény szerinti szoptatás, keveset evett, megtanult nassolgatni de azt viszont másfél óránként, vagy még gyakrabban. Ez zavarta a pocakját mert folyton emésztett, másrészt ellehetetlenítette a napközbeni alvásait, sose tudott fél óránál többet aludni mert éhes lett újra. Este szopik csak rendesen és akkor 5-6 órát alszik is, tápszerrel kiegészítve átaludja az éjszakát. De a hajnali 2 utáni nonstop fentlétekből elegem lett, hogy szopizik megállás nélkül, félóránként-óránként felébredt de egyszer sem tömte meg rendesen a hasát. Mi is együtt alszunk vele, nekünk is így természetes. Szeret cicizni de nem mindig, napközben nem időzik sokat, de ma hajnalban is például jóllakott a tápszerrel de utána kérte a cicim, nem evett belőle de azon aludt vissza. Szeretem érezni a kis testét, nem lenne nyűg a szoptatás ha egyszer is jóllakna vele napközben, úgy hogy tudnám 3-4 óránként etetni és közben aludjon egy jót. Ezt csak a pótlással tudtam elérni.
Szóval ezért is félek attól hogyha egyszer viszonylag hirtelen valami történne és nem lenne tejem akkor mennyi idő alatt felejti el és nem kéri a cicit a baba. Mert "üresen" ritka hogy elfogadja, csak cumizni, ahogy ma tette. Olyan van este és éjszaka hogy már nem eszik, el is alszik de még nem engedi el jó ideig :-)
Remélem még sokáig megmarad hogy valamennyit még tőlem egyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!