Szülés után hány hónapig hullott a hajatok?
Figyelt kérdés
2012. dec. 13. 10:02
1/9 anonim válasza:
Még mindig hullik,pedig 1,5 éves.
Terhesség alatt egy szál sem hullott ki .
2/9 anonim válasza:
3 hónapos korában kezdődött. Most 9 hós. Még mindig hullik, de már nőnek babahajak. Nagyon erősen hullik, de a hajam mennyiségén Hála Istennek nem látszik.
3/9 anonim válasza:
2 hónapig hullott, szülés után 2 hónappal kezdődött.
Szerencsés vagyok, hogy csak ilyen rövid ideig, de akkor szó szerint bokáig jártunk a hajamban, sírnivaló látvány volt.....
4/9 anonim válasza:
Nekem 2,5 hónappal szülés után kezdődött és még iszonyúan hullik. Most négy hónapos a fiam.. Hát ahogy itt olvasok, asszem még eltart egy darabig..
5/9 anonim válasza:
Szules utan 3 honappal kezdodott es kb 3 honapig tartott.
6/9 anonim válasza:
Hajajj, ezek nem jó hírek. Nekem most kezdődött a hajhullás szülés után 3 hónappal, de ezek szerint még eltart egy ideig, mire minden felesleges hajszál kiesik. Már így is tiszta ideg vagyok miatta, minden tiszta haj, nem győzöm kisfiam szájából kiszedni a hajszálakat. Sokat fel van kötve a hajam.
7/9 anonim válasza:
Nekem addig hullott amíg le nem vágattam :( kb 4 hónapot. De aztán hirtelen megállt a vágatás után.
8/9 anonim válasza:
3hósan kezdett nagyon hullani, 7 hós korára kevesebb hullott már, 1 év körül múlt el, addig szopizott.
9/9 anonim válasza:
több mint 2 évig hullott. le kellett vágatnom, azóta elvileg megállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!