Van tejem bőven, de sír a baba a cicin, pedig még megdolgoznia sem kellene érte. A tápszert meg simán megeszi. Miért lehet ez? (2 hós a kisfiam, eddig kb.5x kapott tápszert)
Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 13:44
1/8 anonim válasza:
Azért mert a cumisüvegből könnyebben jön! Azért tényleg nem kell megdolgoznia.
miért adtál neki tápszert?
2/8 anonim válasza:
Próbálj elöször - mielött a babár ráteszed a cicidre, egy pici tejet kifejni - aokszor elöfordul, hogy a mellbimbó annyira feszes a tejtöl, hogy a pici nem birja rendesen bekapni és szopni.
Egyébként a ciciböl szopni komoly teljeseitmény, mert nem csak folyit a tej, neki kell kifejni a pici szájával. Cumisüvegböl meg ne adj neki, mert csak ellustul a szopással.
3/8 A kérdező kommentje:
Először ciciztetem és kb. 20 perc után (addig eszik 20-30 ml)elkezd sírni rajta, pedig tényleg könnyen jön, szökőkútszerűen és még sem kell neki. A másik cicre rakás után is ugyanez a helyzet. Ezért adtam tápiszert. Jelzem, én sem szertném tápszerrel etetni, de azt sem szeretném, hogy éhezzen...
2009. aug. 16. 14:09
4/8 anonim válasza:
Milyen idös a baba, milyen idönként szoptatod? Ne adj neki tápszert, inkább szoptasd gyakrabban (akár fél óránként is), mert attól több tejed lesz. Az, hogy a tej spriccel, nem jelenti azt, hogy neki is könnyen megy. Lehet, hogy teli van böfivel pár perc után, lehet, hogy túlságosan is kifárad. Ha gyakrabban szotatod, akkor lassan megszokja a szopást és egyre jobban fog menni. De ha mindig vagy gyakran hozzátáplálsz, akkor sose fog rászokni. Nincs védönö, vagy valaki más seigtséged? (Négy gyerekes anyuka, aki mindegyiket hosszu ideig szoptatta.)
5/8 anonim válasza:
Nem lehet hogy az a baj,hogy túl sok megy egyszerre a szájába és nem bírja nyelni?Nővérem nem tudott szoptatni,mert ömlött a tej és nem bírták a kicsik hirtelen annyit lenyelni. 8 hónapig fejte a tejet.
6/8 anonim válasza:
Ne adj neki tápszert mert így még jobban elutasítja a cicit. Lehet hogy a hasa fájdogál, esetleg más pózban szoptasd, kár lenne a jó anyatejért, a tápszerhez hamar hozzászokik, macerás a fejegetés.
7/8 anonim válasza:
Ha másképp nem megy, akkor fejdd le neki és add cümisüvegből. Tápszert semmiképp, ha van tejed. Én is fejtem 10 hónapos koráig, már úgy apasztottam el.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! (azóta sem adtam neki tápszert) Vannak ilyen napjai
2009. aug. 19. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!