Kicsit aggódom:elég lesz a tejem és ezután is megfelelően gyarapszik majd a 4 hónapos kisfiam?
Nekem szinte szóról szóra uyganez van. 3655-tel született, 4 hósan 7110 volt, és általában 7-10 percig szopizik.
Ma 5 hós, kb két hete átállt 4 óránkénti evésre, de 3-4 napja kezd csökkenni a tejem, mert nemhogy 3 órát, de felet bír ki és állandóan sír, hogy éhes. Meg az eddigi 8tó 4ig+ utána 7ig alvából még egy 2 óra körüli kelés is van, amikor eszik.
Úgyhogy 2 napja délutánra rizspépet eszünk egy keveset, meg ma reggel elkeztem kóstoltatni az almát. Persze megint iszon a Caramelzet, meg rántott leves, meg 4 liter víz, gyümölcslé stb.., hogy legyen tejem (amúgy amikor átállt 4óránkéntira, onnantól kb heti 2x kell valami szaporító technikát csinálnom, mert nem mindig elég egy mellből a tej).
De szerencsére érdeklik az új dolgok (a tejet eddig se cumisüvegből, se kanálból nem fogadta el, pedig lett volna pótlásnak frissen fejt meg fagyasztott is).
Ja és pénteken voltunk mérni, 7450 volt.
Kérdező, jól csinálod, nyugi! :)
Gondolj arra is, hogy ő már nagyfiú, nagyon ügyesen szopizik, sokkal rövidebb idő alatt is kiszopizza azt, ami kell neki. De ha valami elvonja közben a figyelmét, csak tedd vissza ugyanarra a mellre, ahogy javasolták, és akkor hozzájut a hátsótejhez is.
Az enyém 5 hónapos, és csak mostanában állt rá, hogy napközben 2-2,5 órát is kibír. Eddig óránként szopizott. Éjjel is van már, hogy csak 3x kel, de most épp 2 óránként ébredt megint. Ez van, én nem aggódom emiatt. Mindegy, hogy éppen miért szeretne szopizni, én adok neki, mert így kielégítheti az igényeit.
Szóval hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!