Attól több lesz a tej ha óránként szopik?
Le leszek pontozva, de amikor nálunk óránként kérte a cicit a babám, azért volt, mert nem volt elég a tejem.
Nyilván mellre tettem, de hiába szoptattam óránként, ha nem volt mit... Annak meg nincs értelme szerintem, hogy óránként pár ml-t kapjon: nem lesz sem nyugodt, aludni sem tud, ha éhes.
Adtam pótlást alkalmanként, így volt ideje a mellemnek is "szusszannia", míg a babám megint megéhezett pár óra múlva, és lett benne tej is, hisz korábban érte elég inger.
Ha én egyik nap többször szoptatok, másfél nap múlva máris több a tejem. 5 hónapos a fiam, de csak 2 hete szopik 2 óránként, eddig nappal óránként kérte...
Kérdező, mindig lesznek olyan napok, amikor a babád többet akar szopizni! Nem feltétlenül azért, mert épp éhes, lehet, hogy csak nyűgösebb, fáj valamije, stb. Nem baj ez, mert a szopival nyugtatja is magát és ez így a legjobb! Engedd neki, hogy ezeken a zizisebb napokon többet legyen veled/rajtad, hidd el, ő is kiegyensúlyozottabb lesz és a tejed is több lesz tőle.
A tejtermelés nagyon rugalmasan működik, mindig az igényeknek megfelelően. Csak ne nyúlj bele kívülről (időhöz kötéssel, cumival, üveggel, pótlással), mert akkor esélyes, hogy megakad a dolog és előbb-utóbb valami probléma lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!