Meddig "normális" a fogyás szoptatás alatt?
Hát figyelj, tudsz mit csinálni ? Azonkívül hogy mint írod ESZEL rendesen? Ha napi 4-5 ször szopik 15 hónaposan akkor nem csodálom hogy még mindig fogysz gondolom van is a melledben még tej akkor rendesen:)
Én az a típus vagyok pont aki hízik 2-3 kilót szoptatás alatt és addig nem mozdul a súly amíg szoptatok. A második gyerekem 14 hónapos koráig szopott de már csak napi 1 szer este, de alig volt már tejem.
Miután teljesen abbahagyta akkor tudtam diétázni (sportolni addig is mozogtam csak nem annyit).
Barátnőm 170 centi és 49 kiló lett mialatt szoptatta a lányát. De nem tudott mit csinálni ő se, evett amikor csak tudott, de ilyen alkat :) Ő neki meg a szopi abbahagyása UTÁN jött fel pár kiló, úgy jól is érzi magát.
Nézethetnél pajzsmirigy hormont.
Én az első gyerek után csak fogytam, a második után már hasmenés is társult mellé. Kiderült, hogy lisztérzékeny vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!