Miket tudtok ajánlani fájó mellbimbóra?
Csatlakozom, anyatejet fejj ki, kend rá, hagyd megszáradni és maradj fedetlenül. Ez a rövid távú segítség.
A hosszú távú pedig: figyelj a helyes mellre tételre(a mellbimbón kívül a bimbóudvarból is a lehető legnagyobb részt vegye be, a nyelve legyen a bimbó és az alsó ajka között), a tökéletes vákuumra, arra, hogy van- e szájpenésze a Kicsinek, nyelvfékje rendben van- e.
Amit azonnal tenni tudsz, az az anyatejes bekenés, de ettől azért ne várj csodákat.
Ami viszont szuper krém (a védőnőm tanácsolta, azelőtt én se ismertem, csak a garmasztánt), az a Linsolah bimbóvédő. Iszonyat drága, de nagyon megéri! Én ezt ajánlom hosszabb távra. Szopi előtt sem kell lemosni.
(Amúgy én a kórházban az ajándékcsomakban is kaptam valamilyen aventes bimbóvédő krém termékmintát, nézd meg, hátha neked is van ilyened, az is segíthet!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!