Csak nekem furcsa, hogy a kolléganőméknél természetes,
hogy az apuka is 'szopizik'?
gusztustalan
és még azért is,mert még el is dicsekszik vele
nekem egy évig a babámé volt a mellem,addig szoptattam.férjem nem is nagyon látta,mert végig melltartót kellett hordjak,még éjjel is betéttel együtt,hogy ne áztassam el az ágyat
2012. okt. 29. 09:07
Én még nem voltam várandós, mostanában tervezzük, de én ezt nem érzem gusztustalannak. Mivel másabbak az én testem nedvei, mint az övéi? Szerintem az elfogadás arról is szól, hogy nincsenek olyan testrészek, amiket kerülünk. Ennek valahogy alapnak kellene lennie egy komoly kapcsolatban, ahol pedig gyerekről van szó, merem remélni, hogy az is. Persze, nem tudom elképzelni, hogy minden este a baba után szoptatom a férjem is, de azért nem kell úgy kezelni ezt mint valami gusztustalanságot. Természetes folyamat, a testem része. Biztosan meg fogja kóstolni, szerintem én is, mert kíváncsi vagyok rá. Nem kell ettől ennyire kiborulni, hogy néha megteszik. Nem látom be, mi szégyellnivaló lenne ezen. L28
2012. okt. 29. 10:38
Kedves 7.!
Percekig röhögtem:) Kellet ebben a trutyi időben.
Kedves Kérdező!
Ez nálam is kiverte a biztosítékot..., pedig egyáltalán nem vagyok konzervatív.
2012. okt. 29. 11:09
Hát én nem tudom. Engem is érdekelne,hogy milyen íze van a tejemnek,de nem visz rá a lélek,hogy megkóstoljam. az meg hogy a férje szex közben szopizik,gáz. Ez nekem olyan,mintha mondjuk kutya pózban csinálnánk és én közben kakaót szürcsölnék az éjjeli szekrényből. Mert hiába testnedv meg ecetera ecetera,ez nem egy olyan testnedv,mint mondjuk az ondó vagy a puncinedv. Ez a gyermekem TÁPLÁLÉKA és egyszer eltűnik belőlem. Így számomra ez gusztustalan,fúj. Ha meg akarná kóstolni,lefejnék neki,hadd legyen boldog,de azért ha a melleimre cuppanna,én inkább lejjebb nyomnám a fejét,más tájakon kalandozzon. Az meg tényleg durva,hogy Neked ezt elmondta...
2012. okt. 29. 13:00
12-es vagyok. Látom még sokaknak nem világos, mi a különbség a válasz "hasznossága" és az "egyetértés" között. Köszönöm a lepontozást a véleményem miatt.
2012. okt. 29. 13:05
Nálunk ez kilőve, apuka nem is nyúl a cicihez, mert az a lányunké, gondolom neki se menne ez a szopizok dolog.
Amúgy első hallásra furcsa, de ha belegondolunk, több állatfaj is van, amelyiknek megisszuk a tejét. Mitől is rosszabb, gusztustalanabb az anyatej? A fura nekem is az, hogy ezt elmondja.
(Mivel máshogy közelítettem meg, engem is lehet lepontozni, kedves "gusztustalanozók"!)
2012. okt. 30. 12:34
Szerintem senki se a tejet gondolja itt gusztustalannak. :)
2012. okt. 30. 12:45
ÚÚÚÚ na neee, hát ez nagyon durva...
2012. okt. 31. 19:27
19/21 Légrádi Hajnalka válasza:
Hát ez tényleg durva. Van 1 hónapos kisfiam, és akárkitől kérdeztem mindenki undorodik az anyatejtől az legyen csak a babáé. És sztem is így van és a párom is így gondolja.
2012. nov. 2. 22:56
Miért? Miért gusztustalan a saját tejünk? Miben más, mint a többi? Miért gusztustalan a testünkkel kapcsolatos bármilyen más funkció? Nem értem. Számomra ez egy természetes és szép dolog, és nem hiszem, hogy szoptatáskor a cici csak a babáé. Nem kell apukát is szoptatni,d e semmi baja nem lesz tőle, ha szex közben megpuszilja a mellett és kerül a szájába egy pici. Ez egy természetes dolog ilyenkor. Miért kellene kerülnie, mint valami tiltott dolgot? Mitől lett ez ennyire gusztustalan dolog? Én nem értem.
2012. nov. 5. 11:29
Kapcsolódó kérdések: